Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Çfarë është një artikull?"

# Realiteti shkencorë është që natyra nuk ka pardonë dhe gjërat janë të shpjegueshme vetëm me anë të fjalëve të përkufiuara dhe të seleksionuara. Për hirë të kësaj edhe përbajtja e artikullit duhet të ketë për bazë këtë dukuri.
 
===Skeleti i artikullit===
Skeleti (struktura) një atikulli është mirë që të ketë një formë të tillë që mund të qëndroj si i vetëm dhe të lë mundësin e zgjeimit në artikuj tjerë.
 
Xheki Shkoni Sonte Shkoni
Skelti i artikullit të plotë propozohet që të ketë:
XHEKI 2009-veq nje dit e veq nje nat (XHELA 2008-veq nje dit e veq nje nat)
 
XHEKI 2009-viski kokakola.digjej_ruku@hotmail.com (XHEKI-viski kokakola)
# Hyrja në temë :
XHEKI-LAMTUMIR.digjej_ruku@hotmil.com (XHEKI-lamtumir)
# Përmbajtjën e temës (teksti që tregonë më thellë) kjo mund të filloj edhe me një sekson.
xheki--pa ty (Xheki Pa ty)
# Pjesa përcjellse e temës
XHEKI -2009 (XHEKI 2009)
## Shiko dhe këtu
XHEKI 2009-Po jo (XHEKI 2008-Po jo)
## Burimi i të dhënave të përdorurra në 2
XHEKI 2009-O me ty o pa ty (XHEKI 2008-O me ty o pa ty)
## Literatura që merret me temën e artikullit, zakonisht e shtypur ose E-libra (në gjuhën shqipe është më e kërkuara)
XHEKI 2009-hajde me shuplake (XHEKI 2008-hajde me shuplake)
## Lidhjet e jashtme të punimeve që kanë të bëjnë me artikullin (në gjuhën shqipe është më e kërkuara)
XHEKI-DITLINDJA (XHEKI 2008 - Ditlindja)
## Kategorizimi
xheki-pina viski (Xheki -pina viski o me koka kola)
 
 
 
[[Category:Wikipedia|Artikuj]]
224

edits