Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi diskutim:Armendi"

Nuk kuptova
(Nuk kuptova)
 
Po edhe une qatu mendova, por janë disa shënime në tabelen kryesore që dëmtojnë pamjen e përgithshme të fletës shiko: kryetariitanishem dhe kyetarmomenal.--[[Përdoruesi:Armendi|Armendi]] 2006 Maj 19 18:14 (UTC)
 
== Nuk kuptova ==
 
Tung, egziston në faqen time e diskutimeve shumë diskutim. Ti më kërkoje diçka, ç'qe? A mund të më tregosh prapë me pak fjala sepse nuk kuptova. Flmn. --[[Përdoruesi:Telex|Telex]] 2006 Maj 20 14:37 (UTC)
209

edits