Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Çfarë është një artikull?"

Rikthim në versionin $1 i datuar $2 nga $3 me popup (en)
(Rikthim në versionin $1 i datuar $2 nga $3 me popup (en))
 
Në trajtën e shquar në numrin njëjës. Shiko [[Wikipedia:Vini Re!|vendimet e nxjerrura nga kuvendi]]
'''Rrugetimi per ne Arabi Saudite'''
,,Udhetimi per ne Haxh ,,
 
* Qellimi i informimit themelor te udhetareve qe nisen ne kete rrugetim neper disa shtete deri ne Mekka e Medine .Informimi me kohe per te lehtesuar rrugetimin personal dhe ekipor ne haxh .Per t,u pajisur paraprakisht me te dhenat elementare te shteteve neper te cilat rrugetohet e me qellim te percjelljes sa me te vemendshme neper keto shtigje tradicionale per kryerjen e haxhit ose per qellime tjera edukimi ,tregetie apo zyrtare .
 
** Te fokusohen te dhenat elementare per shtetet , rruget ,lumenjet objektet e rendesishme te civilizimit njerezor ,shkencor e fetar .
 
*** Konkludimi : Te informohesh perpara eshte me e dobishme per te gjithe udhetaret , zvoglohen mangesite ne udhetim , udhetimet e gjata jane me te kendeshme ,me te dobishme dhe me te lehta per udhetaret.
 
==Për anëtarët e rregullt==