Mig

Joined 14 shkurt 2006
948 bytes removed ,  14 vjet më parë
v
Ndryshimet e 82.83.98.4 u kthyen prapë, artikulli tani ndodhet në versionin e fundit nga Mig.
v (Ndryshimet e 82.83.98.4 u kthyen prapë, artikulli tani ndodhet në versionin e fundit nga Mig.)
::Se sa e zellsheme eshte kjo zonja Ko.S.ystem.OV@ e dine besoj edhe perdorues te tjere te wikipedias te cilet jane detyruar te largohen dhe te mos redaktojne si me pare. Shkaku eshte se zonja kaq e zellshme na ka filluar te beje korrigjime te panevojshme dhe ne ato artikuj ku ajo nuk e ka kompetencen apo njohurine e mjaftueshme. Megjithese i eshte bere shpeshhere verejtje pe kete ajo vazhdon te luaje rolin e saj mosperfilles, e cila mund te vendose per drejtesine e cdo lloj artikulli. Shikoni se sa me krenari tregon kur shkruan qe e bllokoi nje perdorues etj... Ne te vertete ka bllokuar vetveten dhe punen e perbashket. Kurse per siperfolesit po tregohem kete radhe pak i rezervuar pasi nuk i njoh se kush jane. Sa per Mi(k)gun e keshilloj te beje disa krahasime versionesh ne disa artikuj ku ka pasur mosmarreveshje midis redaktoreve te thjeshte dhe ndonje zonje si kjo Ko.S.ystem.OV@. [[Përdoruesi:TaRaSi|TaSi]] 2006 Maj 28 19:40 (UTC)
 
{{Babel-8|sq|de-4|bs-4|hr-4|sr-4|en-3|mk-3|fr-1|it-1|es-1|tr-1}} [[de:Benutzer:Mig1]] [[en:User:Mig11]] [[simple:User:Mig11]]
 
24.783

edits