Ndryshimi mes inspektimeve të "Diskutim:Kanguri"

Faqe e re: kanguri eshte nje gjitar barngrenes qe jeton ne australi.ka nje trup te mbuluar me qime(push. jeton ne toke dhe kane mushkeri teper te zhvilluar. riprodhimi i tyre eshte seksualqarkullimi...
(Faqe e re: kanguri eshte nje gjitar barngrenes qe jeton ne australi.ka nje trup te mbuluar me qime(push. jeton ne toke dhe kane mushkeri teper te zhvilluar. riprodhimi i tyre eshte seksualqarkullimi...)
 
(Pa ndryshime)
Anonymous user