Ndryshimi mes inspektimeve të "Kongresi i Elbasanit"

v
 
==Vendimet e Kongresit te Elbasnit==
Për organizimin dhe përgatitjen e Kongresit u angazhua klubi “Bashkimi e Vëllaznia” i elbasanit. Bashkë me njoftimet për mbajtjen e Kongresit ishte caktuar edhe rendi i ditës i cili i përmbante 9 pika:
*Çelja e shkollave të reja shqipe, përcaktimi, numri dhe vendi;
*Çelja e një shkolle normale;
23

edits