Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi diskutim:Cradel"

(→‎TuNG: seksion i ri)
 
TEMA E DiSKUTIMiT ESHTE MBI TeMEN sElAMi kURtESHI, NUK JAm I PAJTImiT QE TI FShINI ShENiMeT QE Po I REDAKTOI TEK SElAmI kUrTeShI, KAM LeXUAR EDhe RREGuLLOrEn PJESERISHT , PaSI QE DiHET QE KJo ESHtE ENCiKLPEDI E LIRE DHE MUND TE FUTeT QDO FoRME E INFORMiMIT. jU LUTeM MOS I FShiNi, NUK JU PENGOJNE. dHE NUK PAJToHEM Me kETE QE Po I FShINI . wIKIPEDIa ENCiKLOPEDI E LIRE.
 
== Artikulli "Kujtesa"! ==
 
Tjeta!<br>
Pse e keni fshirë artikullin [[Kujtesa]]?! Megjithë kundërshtimin tim si krijues i atij shkrimi që ai të mos fshihej, kërkova arsyet pse duhej të shlyhej, ashtu siç lypej nga stampa juaj në faqen e diskutimit të art. përkatës, por ju e fshitë atë pa (më) dhënë asnjë shpjegim apo kohë për të vepruar?! Me këtë ju keni shpërfillur kohën e mundin tim dhe njëkohësisht orvatjen time për sqarim. Sipas meje ju keni vepruar gabim dhe në mënyrë të papranueshme me rregullat e Vikipedias! Kërkoj që artikulli të kthehet në gjendjen e mëparëshme! Shndet! —[[Përdoruesi:Leke Mjeku|Leke Mjeku]] 6 Janar 2010 21:00 (CET)