Ndryshimi mes inspektimeve të "Kumbulla"

25 bytes removed ,  11 vjet më parë
Cultivars Plum në përdorim sot përfshijnë:
 
* Bojë, ngjyrë trëndafili ose Plum
* Greengage (Firma, mish e gjelbër dhe lëkurë edhe kur pjekur.)
* Mirabelle (Dark verdhë, i rritur kryesisht në verilindje të Francës.)
* Kumbullave Satsuma (mish të fortë të kuqe me një lëkurë të kuqe.)
* Yellowgage, apo kumbull i Artë (të ngjashme me Greengage, por e verdhë.)
 
Kur kjo lule në pranverë e hershme, një pemë plum do të mbulohen me lule, dhe në një vit të mirë rreth 50% e lule do të jenë pollinated dhe kumbulla të bëhet. Fillon lulëzim pas 80 ditësh në rritje shkallë.