Dallime mes rishikimeve të "Sylejman Vuçitërna"

 
Pas likuidimit, familja e tij u internua dhe u torturua nga organet e sigurimit, u ndjek nga Tirana dhe shumë të afërt të tyre nuk kishin guximin ti futnin në shtëpitë e tyre, dhe kjo ishte e arsyeshme, ngase menjëherë pasonin ndëshkimet. Ky lloj terrori zgjati me vite deri sa u bë përmbysja e sistemit komuniste.
==Burim informacioni==
*“Sylejman Vuçitërna, figurë historike për mburrje”, “Koha ditore” 21 janar 2006
==Lidhje të jashtme==
*[http://www.mesazhi.com/artikuj/kolonel-sylejman-vuciterna]
[[Kategoria:Ushtarakë shqiptarë]]