Dallime mes rishikimeve të "Radio Televizioni i Prishtinës"

[[Radio Prishtina]] filloi punë menjihere pas luftës së dytë botërore më [[1945]]-në [[Prizren]], pastaj u transferua në [[Prishtinë]]. Pas luftës në Kosovë materiali dhe ndërtesat e Radio Televizionit të Prishtinës janë nën administrimin e [[Radio Televizioni i Kosovës|Radio Televizionit Kosovës]].
==Pak histori==
Televizioni i Prishtinës TVP-filloi me program ne vitin [[12941994]].
 
==RTP dhe masat e dhunshme==
Anonymous user