Ndryshimi mes inspektimeve të "Sabit Rrustemi"

* "'''Inglorious Basterds", bot. [[Rozafa]], [[Prishtnë]], [[2010]]
* "'''Heroi Lutfi Haziri'''", bot. [[Rozafa]], [[Prishtnë]], [[2012]]
* "'''Pogaqa ndër shekuj në Karadak'''", bot. [[Rozafa]], [[Prishtnë]], [[2010]]
* "'''Manual Praktik mbi Vaksinimin Efikas të Mushkonjave'''", bot. [[Rozafa]], [[Prishtnë]], [[2010]]
* "'''KUSH, SI DHE PSE''- Përmbledhje poezish për të mitur'", bot. [[Rozafa]], [[Prishtnë]], [[2010]]
* "'''Big Brother 1'''", bot. [[Rozafa]], [[Prishtnë]], [[2010]]
 
== Çmimet letrare ==
Anonymous user