Ndryshimi mes inspektimeve të "Sabit Rrustemi"

 
== Çmimet letrare ==
Është laureat i çmimit Nobel për Kontribut Performativ Trigonometrik si dhe i një sërë shpërblimesh të parëndësishme mes viteve 1979 -2005. Po ashtu ka qenë kandidat për "ACADEMY AWARD" (Oscar) për skenarin më të mirë të filmit "Rambo 4".
Është laureat i një sërë shpërblimesh letrare ne poezi e prozë mes viteve 1979 -2005.
Sabiti po ashtu e ndëgjon mirë serbishten dhe anglishten si dhe gjuhë tjera indo-evropiane dhe latine.
 
==lidhje të jashtme==
Anonymous user