Ndryshimi mes inspektimeve të "Njësia administrative Ura Vajgurore"

ska përmbledhje të redaktimeve
'''Bashkia Ura Vajgurore''' është njëra nga dy bashkitë e [[Rrethi i Beratit|Rrethit të Beratit]] që bën pjesë në [[Qarku i Beratit|Qarkun e Beratit]].
 
Bashkia Ura Vajgurore përfshin nën administrimin e saj qytetin e [[Ura Vajgurore|Urës Vajgurore]] dhe fshatrat [[Bistrova|Bistrovë]], [[Guri i Bardhë]], [[Konisbalta|Konisbaltë]], [[Pashalli]], [[Vokopola|Vokopolë]], [[Skrevani|Skrevan]].
 
== Shih edhe ==