Ndryshimi mes inspektimeve të "Leximi i shpejtë"

Eshte treguar qe eshte e mundur te lexohet me nje vlere prej 1000 fjalesh ne minute (fnm), me nje kuptim 100% (te pakten ne pikepamje ininformuese).
 
==Historia e leximit te shpejtë==
 
==Pohimet e kurseve te leximit te shpejte dhe librave==
Anonymous user