Ndryshimi mes inspektimeve të "Sabit Rrustemi"

 
== Funksionet publike ==
Sabit Rrustemi, një mandat ishte edhe deputet në Kuvendin e Kosovës, dhe përpos krijimeve letrare e publicistike, merret edhe me veprimtari publike politike,aktualisht. Aktualisht është këshilltar përpolitik media iZyrën zëvendëskryeministrite z/kryeministrit Qeverisë së Republikës së Kosovës, z.Ramë Manaj.
Në vitet 2001 - 2004 ishte deputet në Kuvendin e Kosovës nga Lidhja Demokratike e Kosovës.
Gjatë vitit 2003 është çertifikuar nga Këshilli i Evropës në STrasburg si vijues i Shkollës Politike të Prishtinës,
Gjatë vitit 2009, ka kryer dhe Shkollën për Integrime Europiane në Prishtinë.
 
== Çmimet letrare ==
Anonymous user