Ndryshimi mes inspektimeve të "Sabit Rrustemi"

No change in size ,  10 vjet më parë
Në vitet 2001 - 2004 ishte deputet në Kuvendin e Kosovës nga Lidhja Demokratike e Kosovës.
Gjatë vitit 2003 është çertifikuar nga Këshilli i Evropës në STrasburgStrasburg si vijues i Shkollës Politike të Prishtinës,
Gjatë vitit 2009, ka kryer dhe Shkollën për Integrime Europiane në Prishtinë.
Anonymous user