Ndryshimi mes inspektimeve të "Allianz Stadium"

28 bytes added ,  10 vjet më parë
Më 18 mars 2008 u morr vendimi nga bordi drejtues i [[Juventus FC]] për të miratuar projektin për stadiumin e ri, i projektuar të ngrihen në zonën "Delle Alpit" me një investim total që arrin në 105.000.000 Euro.
Stadiumi i ri, hartuar nga GAU dhe studimet nën koordinimin e arkitektit Gino Zavanella dhe inxhinier Eloy Suarez e Masimo Majowecki, do të ndërtohet në të njëjtin vend ku më parë ishte vendosur stadiumi "Delle Alpi", për prishjen e të cilit kanë filluar punët në nëntor 2008 dhe do të përfundojnë në mars 2009.
Stadiumi i ri, me një kapacitet 41.000 spektatorë është hartuar me standardet e sigurisë më të lartë. Hyrja do të bëhet nga katër hyrjet në qoshet e tij në të cilat qëndron sistemi i shpërndarjes që të çon në një rrjet shpërndarës rreth stadiumit. Rrjeti shpërndarës do të jetë një vend i sigurt ku mund të kontrollohet hyrjet e autoriyuara dhe ku të sigurohet shpejtësia e shërbimit të shpëtimit.
 
== Note ==
Anonymous user