Eagleal

Joined 24 mars 2007
v
U kthyen ndryshimet e 85.17.92.13 (diskutimet) në versionin e fundit nga Hoo man.
v (U kthyen ndryshimet e 85.17.92.13 (diskutimet) në versionin e fundit nga Hoo man.)
| Starting from Q1 of 2009 I won't be a lot active. <small>As you may have noticed</small>
|}
 
{{injorant}}
 
{| style="background-color:#ffffff; width:100%;"
<span style="font-family:Verdana;font-style:italic;color:#708090;"> dhe <span style="font-size:normal; color:#505050;"> '''{{NUMBEROFUSERS}}''' </span> '''përdorues'''.</div><!--nga perdoruesi Leke Mjeku-->
|}
 
{{injorant}}
 
<!-- /Stat------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------>
<!---///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////-->
{{Përdoruesi:Eagleal/shqiperia}}</td>
<td><!--( B A B E L ? ) -->
 
{{injorant}}
 
{{Babel|sq|it-4|en-2|la-1|Vlora|AL|firefox/browser|projekti/biografi|portali/informatikë|Admin}}
<div style="color:#999;background:#333;font-size:14px;">[[Mozilla Firefox]] - Duke përmirësuar jetat tona</div>
<div style=""></div></div>
 
{{injorant}}
 
<!-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------END------->
[[Kategoria:Wikipedia burokratë]]
141

edits