Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Cradel"

v
U kthyen ndryshimet e Aeternusus (diskutimet) në versionin e fundit nga Mikullovci11.
(U largua krejt përmbajtja e artikullit)
v (U kthyen ndryshimet e Aeternusus (diskutimet) në versionin e fundit nga Mikullovci11.)
<div style="font-family: Times new Roman;font-size:15px;padding: 8px;background: silver; color: white; border: 2px solid black;-moz-border-radius: 20px;">
 
{| style="float: center;margin-left: 1em; margin-bottom: -3em; border: white solid 3px; width: 10cm; background-color: silver;text-align: center"
| '''Shkruani mesazhin tuaj në fund të faqes'''
|}
<br>
{| style="float: center;margin-left: 1em; margin-bottom: -7em; border: white solid 3px; width: 10cm; background-color: silver;text-align: center"
| '''Unë do të ju përgjigjem këtu, <u>Faqen e diskutimit tim</u>'''
|}
<br><br><br>
{{clear}}
*<font size="4%">'''Tip'''</font> - '''Për ta parë më mirë këtë faqe përdorni [[Mozilla Firefox]]'''
<div style="margin-left: 25px">
<font size="6%">[http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=P%C3%ABrdoruesi_diskutim:Cradel&action=edit&section=new Kliko për mesazh]</font>
</div>
 
<div style="text-align: center;border: orange 2px solid; color: orange; background: white; width: 10%; float: right">
[[Përdoruesi diskutim:Cradel/arkivi1|'''Arkivi 01''']]
</div>
 
== Matura shtetërore ==
 
Tung Cradel
:Po të pyes se çfar referenca duhet për [[Matura shtetërore]] ?
Un si pikë referimi e kam marrë artikullin në gjuhën angleze [http://en.wikipedia.org/wiki/Matura_Shteterore] dhe lidhjet me faqen e arsimit të shqipërisë.
Po të kërkoj që tja vësh ti referencat nëse nuk mjaftojn ato që janë .--[[Përdoruesi:Tufche|Tufche]] 4 Mars 2009 20:23 (CET)
:Nuk e pashë se artikulli ekzistonte edhe në anglisht (ku ishin referencat), sidoqoftë gjatë përkthimit të artikujve mos i largo referencat nga artikulli në origjinal dhe ato pranohen, tung --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 4 Mars 2009 20:52 (CET)
D.m.th un mund ti vë referencat në gjuhën angleze .ok .flm--[[Përdoruesi:Tufche|Tufche]] 4 Mars 2009 21:00 (CET)
 
== Ottawa vs Otava ==
 
:Tung
Nëse ke mundësi të bësh grisjen ose përciellim të artikullit [[Otava]] sepse mendoj se atikulli [[Ottawa]] është më i kompletuar në krahasim me të në lidhje me referencat ...etj --[[Përdoruesi:Tufche|Tufche]] 5 Mars 2009 22:40 (CET)
:U bë --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 6 Mars 2009 12:51 (CET)
 
:U bë shkelja e rregullave të Wikipesias shqipe. Artikulli Otava ka ekzistuar, rregulla thotë para se të hapet artikulli duhet kontrolluar nëse ekziston.--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 6 Mars 2009 14:59 (CET)
::Hajt bre se su bo nami, artikulli e ka pas veç ni rresht n'to {{Smiley|;)}} --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 6 Mars 2009 18:25 (CET)
 
: O djalo, o i gjithdishëm nami su bo po ty me ta lëshu kryt kqyr shka bonë.--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 7 Mars 2009 15:09 (CET)
:::Çka i thu ti ksaj pune ? (Hipokrizi ndoshta) --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 7 Mars 2009 16:16 (CET)
 
::Cradel, Ottawa nuk eshte shqip. Artikulli kryesor duhet te jete ai me titullin shqip ([[Otava]]), sepse eshte emer qyteti. --<small style="background:#000">'''&nbsp;&nbsp;[[User:Eagleal|<span style="color:#fff">eagle</span>]][[User talk:Eagleal|<span style="color:#fff;background:#f00">al</span>]]&nbsp;'''</small> 7 Mars 2009 15:53 (CET)
:::Ke të drejtë, por në fund të fundit shumë artikuj këtu nuk janë emëruar shqip, jo se kjo është në rregull po... nuk është ndonjë gjë e madhe sikur të ishte edhe ky artikull në anglisht --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 7 Mars 2009 16:16 (CET)
 
== Dizajnimi i fletave të diskutimit ==
 
Kjo është fletë diskutimi dhe nuk është fletë argëtimi. Për këtë të lutem le të jetë fletë diskutimi si gjitha fletat e anëtarve tjerë.--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 7 Mars 2009 15:12 (CET)
 
:Me vjen keq Dan. Ketu nuk ke te drejt. Eshte e drejta dhe hapsira qe ju eshte dhene perdoruesve, te gjithve. Ka kush e modifikon (siç kam bere une, dhe rreth 80-90% e perdoresve te tjere), ka dhe kush nuk e modifikon.
:Te ishte ashtu si thua ti, nuk do te lihej nje wiki per faqen e perdoruesit, po do te ishte nje gje si tip Facebook, MySpace, ose çdo profil social networking.
:Kjo eshte nje hapsire personale, ne qofte se nuk te vete mire, modifiko stilet ne faqen tende ''monobook.css/common.css'' per te anulluar stilet e ksaj faqeje (siç bej edhe une).--<small style="background:#000">'''&nbsp;&nbsp;[[User:Eagleal|<span style="color:#fff">eagle</span>]][[User talk:Eagleal|<span style="color:#fff;background:#f00">al</span>]]&nbsp;'''</small> 7 Mars 2009 15:46 (CET)
::pikërisht --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 7 Mars 2009 16:07 (CET)
 
Të gjitha këto që thua vlejnë për fletën e përdoruesit. Por fleta e diskutimit nuk është fletë e përdoruesit, sepse në të edhe unë po shkruaj.--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 7 Mars 2009 16:31 (CET)
 
== Stampat e vendosura pa argumente ==
 
Kush thotë A duhet me ditë me thonë B. Ti kur të i vendosësh stampat duhesh të shkruash për çka e ke vendosur. Për këtë gjë është fleta e diskutimit të artikullit. --[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 7 Mars 2009 16:32 (CET)
:Mendoj që vetë emrat dhe përmbajtja e stampave të tregojnë pse janë vendosur --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 7 Mars 2009 17:02 (CET)
 
== Provaokimet ==
 
Të lutem mos më provoko--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 7 Mars 2009 16:33 (CET)
 
Dhe nëse dëshiron të provokoshë atëherë provoko në nivel shkollor duke japur pohime kundërshtuese, dhe lëri ato pohime që nuk janë krijesë e logjikes tënde.--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 7 Mars 2009 16:56 (CET)
:ë, <u>argumentet</u> kundërshtuese janë pikërisht çfarë po bëj, nuk e di se nga të ka ardhur ideja që po të provokoj, thjesht po e shprehi të vërtetën lirshëm --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 7 Mars 2009 17:03 (CET)
 
== Stampa ==
 
Masi që po merresh me monobooka e qisi sene, gjoje stampen përkatëse në anglisht për këtë stamp: <code><nowiki><ref>{{MathWorld |title=Landau's Problems |urlname=LandausProblems}}</ref>:
</nowiki></code>. Më duket edhe përdoruesi Tufche ka një problem të ngjashëm me burimin e të dhënave.--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 8 Mars 2009 02:26 (CET)
:Gjindet këtu :[[:en:Template:MathWorld]], përdoret për t'u lidhur me ndonjë faqe të http://mathworld.wolfram.com , "urlname" tregon mbaresën e linkut, p.sh. "urlname=shembulli" jep "http://mathworld.wolfram.com/shembulli.html", do ta përkthej tani --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 8 Mars 2009 15:27 (CET)
::OK, stampa ndodhet [[Stampa:MathWorld|këtu]] dhe funksionon shkëlqyeshëm, tung --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 8 Mars 2009 15:34 (CET)
 
== ip edit ==
 
You may want to check this [[Komuna e Hanit të Elezit|article]], the ip edit might have been legitimate cleanup, but it removed a lot of text. Regards, [[Përdoruesi:Finnrind|Finnrind]] 15 Mars 2009 22:53 (CET)
: nah, just plain vandalism, someone else handled it --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 16 Mars 2009 23:35 (CET)
==Interneti==
Shka je ka bon mër me ata artikuj. Lej qysh jon kon. N'kofsh i zoti merru me krijimin e artikujve të ri. Të lutem kthej si ka qenë. Eh, mer burr po a pak punë tjera ka që po shkon e po prekë punen e tjerëve a?--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 19 Mars 2009 04:22 (CET)
:O zotëri, po i përmirësoj artikujt, qëllimi është të jenë të kjartë dhe sa më të gjithpërfshirshëm, nuk ka rëndësi kush i shkruan, të lutem nëse nuk do të ndihmosh mos më pengo, dhe stampa interneti nuk është përmbledhje e arsyeshme, ku ka lidhje [[SQ Spell Checker]] me internetin, të lutem --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 19 Mars 2009 13:01 (CET)
 
==Vini re==
Të lutem rrespektoj rregullat që dalin nga [[Wikipedia:Vini Re!]]. Shiko çka ke bërë [[http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=File_Transfer_Protocol&oldid=219311]]. Krijo punime tua, mos e prish punën e tjerëve.--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 19 Mars 2009 04:59 (CET)
:Nuk ka rëndësi kush i punon, rëndësi ka përmbajtja --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 19 Mars 2009 13:02 (CET)
 
==grisje==
Tung. mendoj se nuk ke bere mire qe ke grisur arikullin Bilall dhe Dervish Dreshaj. [[Përdoruesi:Planeti|Planeti]] 19 Mars 2009 12:45 (CET)
:Nuk e kam grisur unë, unë e grisa artikullin [[Bilall dhe Dervish Dervishi]] që ishte një ridrejtim tek artikulli në fjalë ([[Bilall dhe Dervish Dreshaj]]) që ishte grisur më parë --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 19 Mars 2009 13:15 (CET)
 
== Ndalo me zhvendosjet ==
 
Ndalo me zhvenbdosjet. Para secilës zhvendosje të luten nise diskutimin. --[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 22 Mars 2009 20:34 (CET)
:Këtë se kam zhvendosur, unë e kam krijuar artikullin e ri dhe ridrejtuar atë tek artikulli ekzistues, sidoqoftë për mua është njëjt si "[[software]]" si "softuer" si "[[softuer kompjuterik]]", po ta lë të vendosësh këtu --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 22 Mars 2009 20:40 (CET)
 
Për cilin e ke fjalën?--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 22 Mars 2009 20:45 (CET)
:Shiko historikun, as Soufter por ashtë nisë si [[Program kompjuterik]]--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 22 Mars 2009 20:50 (CET)
::Mos i ngatërro softuer me program kompjuterik, softuer është term më i gjërë, softuer është p.sh. edhe [[sistemi operativ]] --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 23 Mars 2009 12:16 (CET)
 
== Ec e nimom tjeter ku ==
 
Ec e nimom tjeter ku e le kit punë. Ec ta bojim një projekt për portalet e qyteteve. Problemi është që për secilin venbanim (2000 banorë) nuk është i drejtë klasifikimi qysh është tani. Njësia krahasuese me qytet në Evropë nuk është reale. Une i bona qashtu qysh i kom bo, po tashti po më duhet ndihmë me i zhvillu ma tanej. Po më duhet edhe naj propozim i joti kontra, qysh ja ki zanat ti me ato tuat.--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 22 Mars 2009 20:55 (CET)
 
Upss!! Lej shtresat futja palë-palë. hahaha --[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 22 Mars 2009 20:58 (CET)
:Qysh po thu ti mi klasifiku? Nese e kqyr si ne Evrope i bjen qe vetm Prishtina,Peja,Prizreni,Gjakova,Mitrovica,Gjilani dhe Ferizaji me kan qytete ne Kosovë, e këtu njerëzit i thonë qytet edhe Burimit (Istogut), sa banorë i ka?. Vendos ti sidoqoftë dhe do provoj të të ndihmoj qa sa mundem, pershendetje --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 23 Mars 2009 12:21 (CET)
:P.S. meqë i paske vu emrat ne shqip te komunave ne Kosovë, [[Podujeva]] duhet të bëhet [[Besiana]] --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 23 Mars 2009 12:30 (CET)
 
 
Po më duket se nuk është aq problem. Po kërkonë kohë. Për fillim duhet me u nisë nga 7 qytetet mesjetare. Po mendojë në fleta të qyteteve, në sekionin ''Politika'' përshkruhet shkurt qyteti si qendër e ''hapsirës'' teritoriale ndër kohëra. Në fletat Komuna XX flitet për komunën që nga dita kur u shpall qender komunale. Kjo në fillim është problem në koka të njerzëve, për këtë deri sa nuk rritet niveli, fletat e këtyre 7 qyteteve mbrohen nga redaktorët e pa regjistruar.--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 23 Mars 2009 12:36 (CET)
 
Upss!! Burimi i paska 64 banorë, po ka ''qytete'' (komuna) që i kanë edhe nga 2000 banorë, tashti me i quajtur qytete ato a?--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 23 Mars 2009 12:36 (CET)
 
Për ''Besian'' e për lëshime tjera të ngjajshem që më ndodhin po e lypi ndihmë de.--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 23 Mars 2009 12:36 (CET)
 
== Bocvana ==
 
Ku e lexove shqip, a ku pi di që drejtë është [[Bocvana]] e jo Botsuana [http://sq.wikipedia.org/wiki/Speciale:Rikthe/Botsuana]. Une nuk jam i sigurt e kam shkru simas menes teme. --[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 22 Mars 2009 21:03 (CET)
 
Përderi sa nuk kalxon burimin mbete [[Botsuana]]--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 22 Mars 2009 21:03 (CET)
:"Ts" në anglisht është "c" (p.sh. Tsunami) sepse në "c" është "k", prandaj kur i përkthejmë direkt duhet pasur këtë parasysh, mund të jetë edhe Bocuana --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 23 Mars 2009 12:27 (CET)
 
::Po nuk është gjithmon ashtu. Anglishtja ka përjashtime të shuma e sidomos për emra. Përderi sa nuk i përvetsojin e përdorin shkrimin origjinal. Dhe në fund nuk e di që kjo fjalë është angleze.--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 23 Mars 2009 12:40 (CET)
 
== Kape Verde ==
 
Ku e lexove, a ku po e dinë ti [[Kape Verde]]. Une e komë ndëgju prej komentatorëve të lojrave olipike [[Kepi i Gjelbër]]. Ti e ke grisur. Deri sa nuk jepë burimin mbetet [[Kepi i Gjelbër]]--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 22 Mars 2009 21:10 (CET)
:Me sa di unë [[Kepi i Gjelbër]] është një kep në [[Senegal]] kurse [[Kape Verde]] është shtet ishullor --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 23 Mars 2009 12:22 (CET)
 
== Papua Guinea e Re ==
 
[[Papua Guinea e Re]] të lutem jepe burimin, une e kam burimin nga komentatorët e lojrave olimpike --[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 22 Mars 2009 21:13 (CET)
:Verzioni si ishte (Papuanova Guinea) është serbisht, nuk e di nga lojërat olimpike në cilën gjuhë e ke dëgjuar, por edhe nëse ishte në shqip është e mundur që komentatorët ishin gabim apo thjesh neglizhent për të gjetur një verzion të përshtatshëm në shqip dhe ja futën serbisht --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 23 Mars 2009 12:24 (CET)
 
== Para se të ndërhysh në ndryshime ==
 
Para se të hyshë e të bëshë ndryshime shiko dhe rri në kontakt me redaktorët që kanë punuar më parë së paku në atë lëmi. Për shtete shiko [[Wikipedia:Projekti i shteteve]]. Aty paraqiti propozimet e gjitha çka të mundon.--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 22 Mars 2009 21:15 (CET)
 
== Tabela anë e përtej ==
 
A mundesh me gjetë një zgjidhje të tillë që :
 
# Një stamp që në vete ka një tabelë të tillë që:
# Tabela e mbulonë një hapësirë (skajin e djathtë) poshtë-lartë të fletës
# Stampa përdoret nëpër fleta me lartësi të ndryshme
 
Po më duhet për me futë në përdorim nëpër fletat [[b:Interneti allashqiptarçe]] e me ja dhanë lartësin konstante prishet dyzeni i faqes sepse disa kanë tekst më shumë e disa gati hiq. Stampa me tabelën në fjalë [[b:Stampa:Interneti allashqiptarçe]]--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 27 Mars 2009 01:57 (CET)
:E shikova por nuk op e kuptoj për çfarë e ke fjalën, mos po thua që tabela në fjalë duhet të okupojë të gjithë pjesën vertikale (3-4cm gjerësi) në anën e djathtë? A ka mundësi me ma sqaru edhe një herë --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 27 Mars 2009 21:42 (CET)
OP, ta okupojë qashtu qysh po thu--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 27 Mars 2009 22:06 (CET)
:ok ok, hajt se e kqyri ma vone --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 28 Mars 2009 00:14 (CET)
== Pershndetje ==
Ju ksisha lutur te ja jepni nje shkim kesaj ketu [http://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Kuvendi#Kunder_Menyres_Arbitrare] sepse po behen shkelje te rregullores ne menyr arbitrare. te lutem jepe mendimin tend. Preshndetje--[[Përdoruesi:Niki007|Niki007]] 30 Qershor 2009 14:35 (CEST)
 
== Kutitë! ==
 
Tung! E kam vënë re se kutitë e informacionit në Wikipedinë shqipe janë shumë të vjetëruara dhe të papërshtatshme për punë. Çka na e pamundëson neve prej ripunimit të shablloneve për kuti informacione (shtete, burrështetas, etj.) sikur në Wikipedinë anglisht? A ka mundësi të bëhet kjo?--[[Përdoruesi:Getoar TX|Getoar TX]] 6 Korrik 2009 22:56 (CEST)
:Ke te drejte dhe duhet te behet gjithsesi por stampa nuk perbeht nga nje faqe por nga shume stampa te varura nga njera tjetra prandaj eshte pak problem por veq me trego si duhet te rendisen informatat --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 13 Korrik 2009 00:11 (CEST)
 
== Invite to work on the SFK09 ==
 
Hello
We are working on creating a workgroup for wikimedia kosovo
http://sfk2009.ning.com/group/wikimediakosova
and have an event on august 29/30 in Prishtina.
We would like to invite you to come.
http://www.kosovasoftwarefreedom.org/index.php/sfk09/call-for-papers.html
 
Thanks,
 
mike
—[[Përdoruesi:Mdupont|Mdupont]] 9 Korrik 2009 12:34 (CEST)
 
 
 
== Ma kthe ==
nga grisja ate shfashtin Toci.
Faleminderit ne avance--[[Përdoruesi:Papa-Zhuli|Papa-Zhuli]] 18 Korrik 2009 20:08 (CEST)
 
u KTHEVA PRAPE SE PASHE GJUHEN QE KISHE PERDORUR NE PERKTHIMIN E FILOZOFISE GJYSMAT ISHIN LATINE, T TJERAT ME SINTAKSE SLLAVE.bEJ ME KUJDES. tung!!--[[Përdoruesi:Papa-Zhuli|Papa-Zhuli]] 18 Korrik 2009 20:24 (CEST)
 
:Zoteri shume i nderuar, artikujt e gazetave nuk lejohen ketu, sidomos nuk lejohet nje seksion "Ngjarje te dites" brenda artikullit, mund te citosh gazetat ose t'i perdoresh si burime/referenca por jo ta kopjosh artikullin (eshte e ndaluar edhe me ligj nese nuk e ke ditur (te drejtat e autorit)), pervec kesaj artikujt qe shkruani ju jane ne gjendje te mjerueshme, pervec kesaj nuk i permbahen rregullave, jane ne kategori qe nuk ekzistojne, disa nuk kane germat ë dhe ç, jane te shkruara si analiza personale apo tekste shkollore (p.sh. fillojne me pyetje), artikuj si keto do te ishin grisur shume me pare sikur te mos kishte nevoje wikipedia per informacion sado te vogel (ka pak info dhe pak redaktore), prandaj ju lutem mos i kritikoni perkthimet e mija (qe jane shume me te nevojshme se te perkthyera keq) por mundohuni te ndihmoni sado pak <u>sipas rregullave</u>, nese nuk ju konvenon atehere te pakten mos i pangoni te tjeret, dhe mos harro <u>KETU NUK ESHTE DEMOKRACI</u>, nuk mund te vish e te shfaqesh menidimin personal si te kesh cejf, nese do te shtosh informacion hulumto burime te besueshme dhe koken tuaj, faleminderit per mirekuptim --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 19 Korrik 2009 15:01 (CEST)
 
== Hi! ==
 
Hi! I'm from Polish Wiktionary. We are translating our templates into various languages (our top 50 - including albanian). I wonder if you could help us with translation of just a few words. How about that? Greetings! --[[Përdoruesi:PiotrekSzwecja|PiotrekSzwecja]] 31 Korrik 2009 23:40 (CEST)
 
== Tung! ==
 
Qe nje kohe nuk kam qene aktiv ne Wikipedi per shkak te obligimeve personale, por po chuditem se nuk eshte bere ndonje perparim i madh ne mirembajtjen e faqes. Ne korrik eshte propozuar qe artikulli per [[Kosova|Kosoven]] te shpallet "i persosur" dhe jane dhene pese vota pro brenda nje dite. Edhe pse artikulli nuk ka asnje vote kunder dhe sipas rregulles qe e kam mesuar ne Wikipedi fiton te drejten te radhiten ne mesin e artikujve te perkryer, akoma nuk e ka fituar kete status. A mund t'i hidhni nje sy? E di se vete ju krahas disa wikipedisteve tjere patet votuar pro.--[[Përdoruesi:Getoar TX|Getoar TX]] 19 Tetor 2009 19:38 (CEST)
:Arsyeja e vetme pse nuk e ka kete status eshte neglizhenca e perdoruesve (se bashku me mua)--[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 24 Tetor 2009 13:33 (CEST)
 
== Përshëndetje ==
 
Përshëndetje. Sapo zhvendosët një faqe që kam krijuar unë. http://sq.wikipedia.org/wiki/Shoq%C3%ABria_e_Artist%C3%ABve_t%C3%AB_rinj_Modern
 
Duhet "modern" dhe jo "modernë" siç e keni bërë ju.
 
Do të dëshiroja të kthehej siç ishte.
:Sipas gramatikës "artistëve" është në shumës, pra mbiemri (modern) merr edhe një "ë" --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 7 Nëntor 2009 11:10 (CET)
 
== Ne lidhje me ==
 
Pershendetje dhe puna mbare!
 
Po shkruaj ne lidhje me artikujt e rinj dhe te shumte te perdoruesit Donikanuhiu (shiko [[Toka e Mallkuar]], [[Ufologjia]]) etj. Mendoj se keto artikuj nuk kane shume te bejne me wikipedian. Sidoqofte vleresoje vete kete, une thjeshte sugjeroj ta shqyrtosh pak kete pune, flm --[[Përdoruesi:Lagoon|Lagoon]] 10 Nëntor 2009 18:26 (CET)
:Si duket keta artikuj veq jane grisur, do te merrem me artikujt e tjere gjithashtu --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 13 Nëntor 2009 23:23 (CET)
 
== Suggestion ==
 
Hi. I noticed you are deleting files here. Do you think you could also have a look at the ones in [[:Kategoria:Faqe për grisje]]? There seems to be some lag in cleaning that one out. Thanks and regards, [[Përdoruesi:Wutsje|Wutsje]] 20 Dhjetor 2009 23:57 (CET)
:Yeah, that stuff has been there for a while ,thanks for reminding me --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 21 Dhjetor 2009 05:09 (CET)
 
== Via OTRS ==
 
Hi, folgende Nachricht diese Sprachversion betreffend erreichte uns per [https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketID=4263504 OTRS]:
 
:''"http://sq.wikipedia.org/wiki/Gjakova - Kryetar(Bürgermeister):nicht Mimoza Kusari sondern Dr. Pal Lekaj Paria udhëheqëse(Führande Partei) : nicht Poulli i Gjakoves sondern AAK"''
 
Mit besten Grüßen --[[Përdoruesi:Steschke|Steschke]] 24 Dhjetor 2009 20:56 (CET)
 
:ok danke, ich habe den atrikel geshutzt --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 24 Dhjetor 2009 21:24 (CET)
 
==Ankese==
Pershendetje.Si po ja kaloni??
Perse mi ktheni ndryshimet e mia tek hardhia e rrushit cfare pune te prishin???
:Më vjen keq, gabimi im, por megjithatë duhet ta përmirësosh tekstin sepse nuk është i organizuar dhe është vështirë të lexohet --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 28 Dhjetor 2009 17:19 (CET)
Si mund ta organizoj??
 
== tung ==
 
tung perdoruesi cradel Dua te beje nje pyetje te artikulli selami kurteshi pse po i fshin shenimet e meposhtme lu lexon 'Selami Kurteshi fitoi në garën për kryetar në spitalin e Gjilanit '' nuk e kuptoj arsyen baze per kete fshirje sidoqoft nese jeni administrator kerkoje pergjigje per kete gabim qe po e beni !!!!! Ju faleminderit pres pergjigjen tuaj .
 
== Gabim! dhe Ankesë! ==
 
Përshëndetje. Arsya që e bëra një përcjellje për Detin e zi ishte se shteti Bullgar në Wikipedian Shqip ka emrin me DETIN E ZI pa dhënë një emër të saktë. Dhe në fakt unë për wikipedian nuk do jap shumë por vetëm për Eurovizionin dhe unë kam bërë Eurovizioni 2010 në Shqip si faqjen perfekte.
:ok , por duhet të votohet për t'u bërë artikull perfekt --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 30 Dhjetor 2009 22:18 (CET)
 
== Re: PergjigJje ==
 
Tung sa i perket perdorimit te stampes {{joref}}, PERDOrET PER INFoRMACiON jo te sakte por artikulli mbi selami kurteshin eshte 100 % i sakt, nuk kame vendosur stampen por kame vendosur referencat. JU LUTeM nUK KEmi ARSYe PeR TA FSHIrE REDAKTiMIN QE Po e BeJE PaSI TANI ME VenDOsA referENCAT. jU FALEMiNDErIT PER NDiHMEN TUaJ RRETH STAMpeS. mA dERGoNi NJe MeSAZh QE Nuk DO tA FSHIni mE.
 
tUnG
 
== TuNG ==
 
TEMA E DiSKUTIMiT ESHTE MBI TeMEN sElAMi kURtESHI, NUK JAm I PAJTImiT QE TI FShINI ShENiMeT QE Po I REDAKTOI TEK SElAmI kUrTeShI, KAM LeXUAR EDhe RREGuLLOrEn PJESERISHT , PaSI QE DiHET QE KJo ESHtE ENCiKLPEDI E LIRE DHE MUND TE FUTeT QDO FoRME E INFORMiMIT. jU LUTeM MOS I FShiNi, NUK JU PENGOJNE. dHE NUK PAJToHEM Me kETE QE Po I FShINI . wIKIPEDIa ENCiKLOPEDI E LIRE.
 
== Artikulli "Kujtesa"! ==
 
Tjeta!<br>
Pse e keni fshirë artikullin [[Kujtesa]]?! Megjithë kundërshtimin tim si krijues i atij shkrimi që ai të mos fshihej, kërkova arsyet pse duhej të shlyhej, ashtu siç lypej nga stampa juaj në faqen e diskutimit të art. përkatës, por ju e fshitë atë pa (më) dhënë asnjë shpjegim apo kohë për të vepruar?! Me këtë ju keni shpërfillur kohën e mundin tim dhe njëkohësisht orvatjen time për sqarim. Sipas meje ju keni vepruar gabim dhe në mënyrë të papranueshme me rregullat e Vikipedias! Kërkoj që artikulli të kthehet në gjendjen e mëparëshme! Shndet! —[[Përdoruesi:Leke Mjeku|Leke Mjeku]] 6 Janar 2010 21:00 (CET)
:Kur e grisa faqen nuk kishte përmbajtje, vetëm stampa e grisjes dhe pezullo-grisjen, duhet ta kisha shikuar qe dikush e kishte larguar permbajtjen me perpara, me vjen keq dhe shpresoj te mos ndosh me --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 6 Janar 2010 23:25 (CET)
 
== Grise, pse? ==
 
<nowiki>{{grise}}</nowiki>
 
http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=T%C3%AB_folurit_n%C3%AB_Gjakov%C3%AB&curid=42831&diff=681991&oldid=494827
 
Unë muna edhe në faqe tone mi qitë grise po nuk ka vlerë pa argumentim. Për këtë të lutem hiqe atë shenjë.--[[Përdoruesi:Kurreshtja|Kurreshtja]] 11 Janar 2010 01:22 (CET)
:I dhashë arsyet te [[Të folurit në Prishtinë]], nëse nuk pajtohesh vendose <nowiki>{{pezzullo-grisjen}}</nowiki> --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 11 Janar 2010 01:24 (CET)
 
==Request==
Tung Cradel, si je? Une jam nje kërkesë per tu. I have corrected the template [[Stampa:KUTIAMaqedonia|stema Maqedonia]] and since there is only one official language in the country, I have removed the Albanian. But, can you put as footnote within the template the following phrase as an explanation: ''In the municipalities where the Albainian, Serbian, Turkish, Roma and Aromanian is spoken by more then 20 % of the population, then it is administrative language along with the Macedonian.'' This is according to the constitution and it is functioning like that. Please do not let to revert me, since I want you to put this footnote there. You can see the infobox on the English Wikipedia for the Macedonian language for technical details. Thanks in advance. --[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] 11 Janar 2010 22:10 (CET)
::Faleminderit shumë. I can talk only with you here. No body writes or explains anything. Tung!--[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] 12 Janar 2010 00:38 (CET)
:::Is this name ok [[Stema e Republikës së Maqedonisë]] correct? I have renamed the articles since take a look at the history. Thanks.--[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] 12 Janar 2010 00:47 (CET)
::::yes, it is correct --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 12 Janar 2010 00:54 (CET)
:I know I am boring, but I need to inform you that this process of neutralisation of article's names is for the articles Republika e Maqedonise, Stema- IRJM and Sllavo-maqedonet as well. My proposal, and generaly accepted terms on all Wikipedias are this: IRJM should go to Republika e Maqedonise, Stema - IRJM should be Stema e Republikes se Maqedonise and Sllavo-maqedonet should be named either Maqedonet (grup etnik) or Maqedonet (nacia). These are solutions that are used on some Wikipedias (the other use just Macedonians) and it is good if they are used here. I have renamed the article about the country, but two users are reverting me. Please inform then, since I did (on their talk pages and on the articles pages) but without results. Thanks a lot. --[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] 12 Janar 2010 01:40 (CET)
 
==Offends==
The user [[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi Hyka]] offends me and whole Macedonian wiki community [http://mk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80_%D1%81%D0%BE_%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA:MacedonianBoy&action=historysubmit&diff=879729&oldid=879688 here] [http://mk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80_%D1%81%D0%BE_%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA:MacedonianBoy&action=historysubmit&diff=879747&oldid=879744 here], [[Përdoruesi diskutim:Local hero|here]], [http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Stema_e_Republik%C3%ABs_s%C3%AB_Maqedonis%C3%AB&action=historysubmit&diff=682934&oldid=682896 here] and [http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Stema_e_IRJM&action=historysubmit&diff=682935&oldid=682934 again this] and [http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=P%C3%ABrdoruesi_diskutim:Irvi_Hyka&action=historysubmit&diff=682948&oldid=682454 the worst]. Additionaly to that he reverts the neutral names to names that are offends and non-neutral. Please take some actions, since he renames the articles Republic of Macedonia, Coat of arms of Macedonia and Stema:KutiaMaqedonia. If this situation continues I will be forced to inform Meta. Regards--[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] 12 Janar 2010 17:29 (CET)
::Plus, can you rename the article Macedonians? It is locked and I will provide relevant references.--[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] 12 Janar 2010 17:31 (CET)
::PS:[http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Republika_e_Maqedonis%C3%AB&action=historysubmit&diff=682928&oldid=682911 He vandalized the article and he should be blocked.] Many evidences for a long block and I expect that. I warned him on the Macedonian Wikipedia and he will be blocked for cross wiki harassments.--[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] 12 Janar 2010 17:39 (CET)
:Block request: [http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Diskutim:Ish_Republika_Jugosllave_e_Maqedonis%C3%AB_(IRJM)&diff=prev&oldid=682970 For this comment he should get at lest six months.] and for [http://mk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80_%D1%81%D0%BE_%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA:MacedonianBoy&action=historysubmit&diff=879785&oldid=879776 this] He is blocked for cross wiki harassments for three months on MK Wiki.--[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] 12 Janar 2010 18:45 (CET)
:Why did you not block him for such offends? His words are really big and so negative.--[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] 12 Janar 2010 23:52 (CET)
::I warned him but I can't block him since this situation is quite disputed and irregular on both sides --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 13 Janar 2010 00:04 (CET)
:::OK, I will swallow his difficult words even if the users stop rename these Macedonian related articles with unacceptable terms for Wikipedia. Otherwise I will ask the stewards to block him, since understand, he said too many awful words.--[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] 13 Janar 2010 00:07 (CET)
 
== Për Cradel ==
 
Nëse themi mos respektim ajo ç'farë është e vërtet atëher ne këtu nuk po ndërtojm një enciklopedi por një përrall të bukur që Macedonianboy na tregon.
Unë paraqita faktet e mija për emrin e Maqedonisë por ai si pranon epra ne të bardhës nuk i themi dotë e zezë.
Sot [[Organizata e Kombeve të Bashkuara]] e njeh shtetin ballkanik me emrin Ish Republika Jugosllave e Maqedonisë dhe jo me Maqedonia.
Ju si administrator duhet të jeni neutral e të vendosni atë që Këshilli i Sigurimit ka vendosur.
E pashë diskutimin tuaj me Macedonianboy dhe nuk pashë që ai kishte paraqitur ndonjë provë përveç ato çfarë thotë Shkupi zyrtarë.
Ky nuk është vandalizëm pasi unë paraqita referenca për këtë çështje.
Referenca: http://www.un.org/en/members/index.shtml#t
""By resolution A/RES/47/225 of 8 April 1993, the General Assembly decided to admit as a Member of the United Nations the State being provisionally referred to for all purposes within the United Nations as "The former Yugoslav Republic of Macedonia" pending settlement of the difference that had arisen over its name.""
 
Rezoluta e 8 prillit është e qartë Maqedonia është rajon i Greqisë dhe shteti porsalindur do të quhet FYROM në shqip IRJM.
Besoj se kam qënë i saktë.
Unë kurrësesi nuk do të doja dëmtimin e Wikipedias po po të lexonit me vëmëndje se çfaë ka shkruajtur Macedonianboy në faqen e diskutimit do të më jepnit të drejtë.
 
Duke Ju Falenderur.
Miqësisht http://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Irvi_Hyka
:Shiko wikipeditë e tjera, më vjen keq por ne nuk kemi mjaft komunitet për të arritur marrëveshje neutrale, sigurisht që ne e paraqesim faktin se OKB-ja e njeh me atë emër por nuk e titullojmë ashtu--[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 12 Janar 2010 23:59 (CET)
::I see that you do not understand Hyka. Wikipedia is not a political organisation and we are following the most common regulatives, which in this case is Republic of Macedonia. I did present references, which you haven't seen. All Wikipedias, exept one, name the article with Macedonia or Republic of Macedonia, so this gives an impression that the rules of neutrality on all Wikipedias are implemented. Even on the EN Wiki. --[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] 12 Janar 2010 23:56 (CET)
:TO CRADEL: Please add in the intro that "In UN the Republic of Macedonia is referred with the temporary name the former Yugoslav Republic of Macedonia." This should be mentioned as well. Thanks--[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] 12 Janar 2010 23:58 (CET)
 
Po e lexoja sipër diskutimin dhe kërcënimet për bllokim që bënë [[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]]. I nderuar [[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] shikoni me vëmëndje pak se çfarë ka shkruajtur ai për personin timë tek http://sq.wikipedia.org/wiki/Diskutim:Republika_e_Maqedonis%C3%AB.
 
Po kjo fraza këtu që mu drejtua mua s'është ofendim """Please, before putting this crap, make a distinction between politics and encyclopaedia. This is not UN, but Wikipedia and we work for neutrality. If you do not like it, leave it.--MacedonianBoy 12 Janar 2010 18:25 (CET)"""
 
Kërkoj që [[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] ti jepet paralajmërim për përjashtim nga Wikipedia shqip për vandalizëm.
Miqësisht [[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi Hyka]] Durrës
::Where did you see my vandalism? Do you want to number all the rules that you have broken? But I am not such guy, I do not want to leave bad impression as you did. All my edits and proposals were referenced and generally accepted by all Wikipedias, where you deleted all Macedonia related articles and left them blank --[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] 13 Janar 2010 00:23 (CET)
 
Зошто македонските исклучени од Википедија?
[[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi Hyka]]
::Who are excluded and from where?--[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] 13 Janar 2010 00:31 (CET)
 
 
As I said before, the situation is quite irregular on BOTH sides, so I won't block anyone but I will ask you all to be calm and take it easy, I hope warnings won't be necessary since you all probably got the message --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 13 Janar 2010 00:36 (CET)
 
E kuptoj tërhiqem unë i pari. Historia zgjati shumë. Kemi mbi një shekull me këto gjëra e ka ardhur koha për paqe.
Z. [[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] ju uroj një natë të mirë.
[[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi Hyka]]
::I will stay to it, but he must promise not to offend me and my country and not or remove the pages. I want to have a correct relationship with all of you.--[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] 13 Janar 2010 00:45 (CET)
:::PS: Natën e mirë--[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] 13 Janar 2010 00:46 (CET)
 
This is for:[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]]
I apologize if you felt offended by me.
My behavior came against Macedonia because Macedonia Wikipenida administrator ruled on without reason.
I wish you a good night from Durres, Albania [[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi Hyka]]
 
==Corrections==
:I almost forgot, please Cradel correct the page Republic of Macedonia, change all links where is written IRJM, for example Ekonomia e IRJM and similar..--[[Përdoruesi:MacedonianBoy|MacedonianBoy]] 13 Janar 2010 00:47 (CET)
 
== Për emrin e Maqedonisë ==
 
I nderuar admministrator!
Pasi vura re me kujdes në Wikipedian në gjuhën greke pashë se emërimi i faqes wiki që ka të bëjë me shtetin ballkanik i referoj një shteti të quajtur FYROM dhe Maqedoni.
 
Edhe diçka tjetër:
Në lojrat olimike dimërore në Vankuver (Kanada) zyrtarët e atjeshëm e nominonin FYROM që në shqip IRJM dhe Maqedoni dhe lojtarët sllavo"maqeon" e pranuan këtë emër.
Kur vetë Shkupi pranon ndërkombëtarisht këtë emër besoj se ne nuk duhet të jemi më së pakti e të pranojm edhe ne një fakt të kryer pasi shumë njerëz duke kërkuar për Maqedonin në Wikipedia për të parë Aleksandrin e Madhë shikojn Gruevskin.
Do të doja që të gjithë administrusit por jo vetëm por çdo bashkshkruajtës në Wikipedia sq të hape një temë diskutimi për këtë çështje kritike.
 
== Wikipedia Gege ==
E kam pa qe je per Vikipedi Gege, por ne na duhen me shum artikuj. I kem vetem 22. -- [[Përdoruesi:Malsia E Madhe|Malsia E Madhe]] 24 Shkurt 2010 22:27 (CET)
:mfal po spo kam kohe, po provoj njehere t'i rrregulloj gjereat ketu e pastaj shoh --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 31 Mars 2010 21:37 (CEST)
 
== Administratore. ==
 
Të lutem voto për Administrator, Donikanuhiun. Kam qenë aktive çdo ditë dhe për më tepër kam 1710 redaktime.
:Mirë, por njehere merru pak me disa pune administrative, ktheji redaktimet vandaliste, rregullo faqet etj. --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 31 Mars 2010 21:36 (CEST)
 
== Stop ==
 
Prit veq pak se deshta me korrigju dicka ne Faqe! --[[User:Zsoni|Mikullovci]] 19 Qershor 2010 15:59 (CEST)
:ok korrigjoji ne shembull e i qes nfaqe kryesore masanej --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 19 Qershor 2010 16:00 (CEST)
::ok --[[User:Zsoni|Mikullovci]] 19 Qershor 2010 16:01 (CEST)
:::[[Përdoruesi:Mikullovci11/redakto]]: Tash esht krejit ne rregul. --[[User:Zsoni|Mikullovci]] 19 Qershor 2010 16:10 (CEST)
Falemnderit. --[[User:Zsoni|Mikullovci]] 19 Qershor 2010 16:17 (CEST)
:Edhe nje gabim te vogel: ndryshoje nga Fotografia i muajit në Fotografia e muajit. --[[User:Zsoni|Mikullovci]] 19 Qershor 2010 22:09 (CEST)
108

edits