Ndryshimi mes inspektimeve të "Secrets of the Muse"

U kthye versioni 779443 i bërë nga Aeternusus (diskutimet)
(U largua krejt përmbajtja e artikullit)
(U kthye versioni 779443 i bërë nga Aeternusus (diskutimet))
{{Infobox album
| emri = Secrets of the Muse
| tipi = Studio
| artisti = [[Jordan Rudess]]
| kopertina = SecretsoftheMuse.jpg
| lëshimi = {{M|1997}}
| inçizimi = {{M|1997}}
| zhanri = [[Muzika instrumentale|Muzikë instrumentale]]
| zgjatja = 47:21
| label =
| producenti =
| review =
| kronologjia =
| albumi i fundit = ''[[Listen]]''<br />({{M|1993}})
| ky album = '''''Secrets of the Muse'''''<br />(1997)
| albumi tjetër = ''[[Resonance]]''<br />({{M|1999}})
}}
 
'''''Secrets of the Muse''''' është albumi i pestë i [[Jordan Rudess]], i inçizuar dhe i lëshuar në vitin {{M|1997}}.
 
Albumi tërësisht është i kompozuar nga [[Improvizimi|improvizimet]] në [[sintisajzeri|sintisajzerë]] të llojllojshëm. Improvizimi është një gjë me të cilën Rudess është shumë i lidhur, gjë që shihet edhe në albumet ''[[4NYC]]'' dhe ''[[Christmas Sky]]''. Zëri i këtij albumi është i ndryshëm nga shumica e pjesëve të Rudess-it të kompozuara me kujdes. Këtu kalimet janë më të ngadalshme, më të buta dhe më të ëmbla.
 
==Këngët==
# "Stillness" – 3:09
# "Deepest Love" – 4:20
# "Autumn Fire" – 3:40
# "Gentle Ways" – 3:45
# "Footpath" – 3:43
# "Virgin Snow" – 2:54
# "Darkness" – 3:54
# "Drifting East" – 4:08
# "A Call for Beauty" – 3:31
# "Cradle Song" – 4:04
# "New Life" – 4:15
# "So It Is" – 2:51
# "Sunset Swingset" – 3:03
 
==Anëtarët pjesëmarrës==
* Jordan Rudess - [[piano]], [[tastiera (instrument)|tastierë]]
 
 
{{Jordan Rudess}}
 
[[Category:Jordan Rudess albume]]
[[Category:Albume 1997]]
[[Category:Albume instrumentale]]
 
[[en:Secrets of the Muse]]
[[nl:Secrets of the Muse]]
[[ru:Secrets of the Muse]]