Ndryshimi mes inspektimeve të "Diskutim:Dream Theater"

U kthye versioni 779491 i bërë nga Aeternusus (diskutimet)
(Faqja u zëvendësua me 'Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aete...')
(U kthye versioni 779491 i bërë nga Aeternusus (diskutimet))
{{Perfekt}}
Aeternus eshte gei!
 
Ky artikull në gjuhën angleze është shumë i gjatë kështu që mua dhe [[Përdoruesi:UraniuMMetal|UraniuMMetal]]-t do të na duhet shumë kohë që ta përfundojmë atë. Ju lutem keni durim dhe mos e grisni artikullin deri sa të përfundohet. Ju falemnderit për mirëkuptim. --[[Përdoruesi:Aeternus|Λeternus]] 18 Nëntor 2006 11:23 (UTC)
Aeternus eshte gei!
 
==IP adresa==
Aeternus eshte gei!
Nuk e di pse, por editimi që e bëra pa hyrë në userin tim u regjistrua me IP adresën 82.114.95.9 . Kjo nuk është IP adresa ime. Edhe kontributet e kësaj adrese ishin të ndryshme nga të miat. A mund ta dijë dikush se ç'po ndodhë kështu? --[[Përdoruesi:Aeternus|Λeternus]] 19 Nëntor 2006 11:02 (UTC)
 
:Adressat IP mund të jenë dinamike dhe dikudh tjetër mund ta ketë pas po këtë adresë para teje. për këtë është mirë të regjistrohesh gjithnjë. tung --[[Përdoruesi:Bet 0|bet_0]] 19 Nëntor 2006 11:09 (UTC)
Aeternus eshte gei!
 
::Kjo qe aksidentalisht... --[[Përdoruesi:Aeternus|Λeternus]] 19 Nëntor 2006 11:11 (UTC)
Aeternus eshte gei!
 
==Artikull (imho) perfekt==
Aeternus eshte gei!
Pse nuk e kandidoni kte grup per artikull perfekt? me duket i ebrè shum shum mire. --[[Përdoruesi:Lem31|Lem31]] 26 Shkurt 2007 18:19 (UTC)
 
:Artikulli nuk është i përfunduar ende... --[[Përdoruesi:Aeternus|Λeternus]] 7 Mars 2007 17:58 (UTC)
Aeternus eshte gei!
 
::Shum mire, kur te mbarohet atehere :-) --[[Përdoruesi:Lem31|Lem31]] 7 Mars 2007 19:56 (UTC)
Aeternus eshte gei!
 
::: Artikulli nuk duhet patjeter i perfunduar ''(por nese eshte i pefunduar ishte ma mire)'', duhet vec me qene shume informativ, nje shembull per tjere artikuj, ne kete rast ky artikull eshte shembull per artikuj mbi bende/grupe muzike. Artikujt perfekte ne shume raste jane shembuj per artikuj te tjera. imho. --[[Përdoruesi:Ko.S.ystem.OV@|Ko.S.ys]] <small>(°[[Përdoruesi diskutim:Ko.S.ystem.OV@|diskuto]]°)</small> 18 Mars 2007 14:39 (UTC)
Aeternus eshte gei!
 
::::kot me e dit, por sot, te sq.wiki, sa artikuj perfekt ka? --[[Përdoruesi:Lem31|Lem31]] 18 Mars 2007 15:45 (UTC)
Aeternus eshte gei!
 
::::: Vetem nje; [[Leonardo da Vinci]], shiko edhe [[WP:AP]]. --[[Përdoruesi:Ko.S.ystem.OV@|Ko.S.ys]] <small>(°[[Përdoruesi diskutim:Ko.S.ystem.OV@|diskuto]]°)</small> 18 Mars 2007 17:17 (UTC)
Aeternus eshte gei!
 
== Anetaret ==
Aeternus eshte gei!
 
Tek seksioni anetaret eshte struktura shume keq, dhe jo intersante, une te kisha propzua te bejshe nje tabele ose ndryshe, po e merr krejt dritaren e shfletusit.
Aeternus eshte gei!
 
: Shembulli:
Aeternus eshte gei!
 
<pre>{| {{Prettytable}}
|-
! Anëtari / Emri !! Instrumenti !! Shënime / Bashkpunuar me
|-
|
|-
|}</pre>
 
Te i pari dhe i treti mundesh me vendos vete. --[[Përdoruesi:Ko.S.ystem.OV@|Proud To Be Albanian]] <small>(°[[Përdoruesi diskutim:Ko.S.ystem.OV@|diskuto]]°)</small> 1 Korrik 2007 15:46 (UTC)
 
:I rregullova, shiko a po të pëlqejnë. --[[Përdoruesi:Aeternus|Λeternus]] 2 Korrik 2007 09:50 (UTC)
 
:: Tash mire eshte. --[[Përdoruesi:Ko.S.ystem.OV@|Proud To Be Albanian]] <small>(°[[Përdoruesi diskutim:Ko.S.ystem.OV@|diskuto]]°)</small> 2 Korrik 2007 09:59 (UTC)
 
::: E paske rregulluar peferkt. Falemnderit shumë. --[[Përdoruesi:Aeternus|Λeternus]] 2 Korrik 2007 10:06 (UTC)
 
== Votime për artikuj perfekte ==
:''u zhvendos tek [[Wikipedia:Artikuj perfekte - kandidatura/Dream Theater]]''