Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Aeternusus"

Faqja u zëvendësua me '{{Përdorues i bllokuar}}'
(Faqe e re: {{Përdoruesi:Aeternus/Diskutimi}} ==Ciceroni== Jam dakord që faqja Mark Tul Ciceroni të figurojë me titullin Ciceroni sepse ky term është më i përdorshëm--[[Përdoruesi:Ar...)
 
(Faqja u zëvendësua me '{{Përdorues i bllokuar}}')
{{Përdorues i bllokuar}}
{{Përdoruesi:Aeternus/Diskutimi}}
 
 
==Ciceroni==
 
Jam dakord që faqja [[Mark Tul Ciceroni]] të figurojë me titullin Ciceroni sepse ky term është më i përdorshëm--[[Përdoruesi:Armend|Armend]] 1 Shkurt 2009 17:26 (CET)
 
:Ok. --'''[[User:Aeternus|Λeternus]]''' 1 Shkurt 2009 17:27 (CET)
 
Te lista e matematikanëve për përkatësinë etnike të tyre p.sh në vend të gjermanë duhet të qëndrojë gjerman sepse gjermanë është shumës i pashquar prandaj gjithandej ku figuron ë në fund duhet të fshihet.--[[Përdoruesi:Armend|Armend]] 7 Shkurt 2009 20:49 (CET)
 
:Ok përmirësoje. Unë nuk e kam krijuar atë listë, mirëpo vetëm e vura llinkun e saj në artikullin e matematikës... --'''[[User:Aeternus|Λeternus]]''' 7 Shkurt 2009 23:42 (CET)
 
== Gjuha e projektit ==
 
Gjuha e këtj projekti është gjuha shqipe. Si antarë i projektit kam të drejtë të kuptojë atë çka bisedohet rreth e mbi projektin. Antarët ''Barbar'' d.m.th që nuk kuptojnë gjuhën shqipe nëse kanë diçka për të thënë atëherë le të kërkojnë ndonjë nga ambasadorët që thënjet e tyre të ju përkthejnë. Zaten për këtë është ambasada. Për këtë ndryshimet e bëra të cilat ti i ke [[http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Kuvendi&curid=26026&diff=525711&oldid=525482 kthyer] nuk kanë kuptim.--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 11 Shkurt 2009 22:28 (CET)
 
Ups!! Po të shkruaj unë diçka në gjuhen shqipe tek projektet në gjuhë të tjera do të vepronin në të njëjten mënyrë. As ata nuk i tolerojnë barbarizmat, e sidomos në kuvendet e tyre. Ky projekt është në gjuhen shqipe edhe nëse janë administrator tjetër ku këtu janë anëtarë barbar. --[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 11 Shkurt 2009 22:32 (CET)
 
:Ka filluar seriozisht të më shqetësojë sjellja jote si administrator. --'''[[User:Aeternus|Λeternus]]''' 12 Shkurt 2009 23:34 (CET)
 
Unë nuk di për ndjenjat tuja. Jam, duke folur për të drejtat e anëtarëve. Secili anëtar i sq.wikipedias ka të drejtë të kuptojë se çka po flitet në projekt dhe atë në gjuhen shqipe. --[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 13 Shkurt 2009 04:41 (CET)
::Une mendoj se Hipi duhet Zhdripur nervat pak dhe te leje qe lumi te rrjedhe tani. Kurse sa i perket vleresimit te Aeternus, eshte paksa i gabuar. Hipi Zhdripi ndoshta nuk ka reaguar qetesisht si redaktues, por aspak nuk ka reaguar si administratore dmth nuk ka perdorur privilegjin per qellime te veta. Keto dy elemente duhet dalluar. [[Përdoruesi:Puntori|Puntori]] 13 Shkurt 2009 09:39 (CET)
 
== Figura me licenc te gabuar ==
[[:Skeda:NealSchon.jpg]] u gris sepse nuk është [[:en:WP:NFC|e lirë për përdorim të përgjithshëm]] dhe nuk është përdorur në përputhje me [[:foundation:Resolution:Licensing policy|rregullat e Wikimedia Foundation]]. Mund të zëvendësohet me një imazh të lira / non-free and not used conformant to the Foundation Licensing Policy. --<small style="background:#000">'''&nbsp;&nbsp;[[User:Eagleal|<span style="color:#fff">eagle</span>]][[User talk:Eagleal|<span style="color:#fff;background:#f00">al</span>]]&nbsp;'''</small> 17 Mars 2009 22:26 (CET)
 
[[:Skeda:DerekSherinian.jpg]] u gris sepse nuk është [[:en:WP:NFC|e lirë për përdorim të përgjithshëm]] dhe nuk është përdorur në përputhje me [[:foundation:Resolution:Licensing policy|rregullat e Wikimedia Foundation]]. Mund të zëvendësohet me një imazh të lira / non-free and not used conformant to the Foundation Licensing Policy. --<small style="background:#000">'''&nbsp;&nbsp;[[User:Eagleal|<span style="color:#fff">eagle</span>]][[User talk:Eagleal|<span style="color:#fff;background:#f00">al</span>]]&nbsp;'''</small> 29 Mars 2009 01:23 (CET)
 
== Problem me hymjen ==
 
Shiko [[Përdoruesi diskutim:Dan#Ndihmë]], ndoshta mund të ndihmoshë Armendin.--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 28 Mars 2009 20:19 (CET)
 
Thabit Ibn Kurrah po të mundesh zhvendose në emrin Thābit ibn Qurra--[[Përdoruesi:Armend|Armend]] 25 Prill 2009 00:29 (CEST)
 
:U bë. --'''[[User:Aeternus|Λeternus]]''' 25 Prill 2009 00:50 (CEST)
 
== Translation request ==
Greetings!Could I ask you to translate [[:en:Du Fu|this article]] into Shqip?You may shorten it as possible to contain only the basic informations. If you want me to translate any article into Chinese,contact me without hesistation.
Thank you very much!--[[Përdoruesi:冰热海风|冰热海风]] 11 Maj 2009 11:48 (CEST)
 
== Deletion of Kosovo-related articles on English Wikipedia ==
 
Hi! I'm here to inform you. There are some deletion nominations on Kosovo-related articles. Maybe you want to vote for saving them from deletion. Check these links if you want. Thanks! [http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Articles_for_deletion/Kosovan%E2%80%93Peruvian_relations][http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Articles_for_deletion/Kosovan%E2%80%93Maltese_relations][http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Articles_for_deletion/Kosovan%E2%80%93Luxembourgian_relations][http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Articles_for_deletion/Comorian%E2%80%93Kosovan_relations] --<span style="border: 2px black solid; background-color: black;">[[User:Turkish Flame|<font face="Comic Sans MS" color="lime">'''Turkish Flame'''</font>]] [[User talk:Turkish Flame|<font face="Comic Sans MS" color="lime"><sup><u>☎</u></sup></font>]]</span> 23 Maj 2009 17:38 (CEST)
 
== perkth. ==
 
a mundesh me perkthy ne shqip? flm --[[Përdoruesi:NY|NY]] 28 Maj 2009 22:03 (CEST)
 
:In the flower, in the sun
:it's Amanda I see
:Around the Earth, around the pole
:she beams, she smiles
:In the spirit of the roses
:in the breath of the spring wind
:in the must of the grapes
:I sense Amanda
 
----
:Në lule, në diell
:është Amanda un shoh (kuptoj)
:Përreth Botës, përreth polit
:ajo rrezon, ajo buzëqesh
:Në shpirtin e trëndafilave
:në frymën e erës së pranverës
:në lëngun e rrushit
:Un ndjej Amandën
 
--'''[[User:Aeternus|Λeternus]]''' 28 Maj 2009 23:27 (CEST)
 
==Getoar TX==
 
Tungjatjeta! Mirë e ke për llogarinë e vjetër, por e hapa këtë të renë meqë nuk mund të kyçesha në Wikipedinë frënge. Kur e çela llogarinë e re, automatikisht u aktivizuan llogari me të njëjtin emër në të gjitha gjuhët. Më parë, duhej t'i hapje një nga një.
 
Ti si po kalon? Si i ke punët?
 
Unë, siç po e sheh, po mundohem krahas obligimeve të përditshme ta rishkruaj faqen për [[Shtetet e Bashkuara]].--[[Përdoruesi:Getoar TX|Getoar TX]] 4 Qershor 2009 00:06 (CEST)
 
:Wow, nuk e pasna ditur për këtë mundësi të re që e ka krijuar wikipedia. Unë kohët e fundit nuk kam qenë aktiv këtu edhe pse vazhdoj të shkruaj artikuj. Disa herë i vëzhgova "ndryshimet e fundit" që janë bërë në wiki dhe llogaria yte e re më ra në sy, por nuk isha i sigurtë se a është metëvërtetë e jotja. Kalo mirë. --'''[[User:Aeternus|Λeternus]]''' 4 Qershor 2009 00:12 (CEST)
 
Po, e imja është, Aeternus. Veçse edhe unë i zënë me obligime të shumta, me studime e aktivitete tjera e pata lënë Wikipedinë anash. Tash thashë t'i përvishem punës e t'i përsos të paktën disa artikuj. E kam propozuar për artikull të mirë "[[Mongolia|Mongolinë]]". Shiko a ia vlen apo mendon se duhet të zgjerohet akoma. Të paktën i përfshin në pika të shkurtra të gjitha ato që duhen për ta përshkruar një shtet.--[[Përdoruesi:Getoar TX|Getoar TX]] 6 Qershor 2009 01:01 (CEST)
 
:Sapo e lexova dhe mendoj se ia vlenë, mirëpo votimin nuk e ke hapur ende. Hape votimim dhe e ke votën time. --'''[[User:Aeternus|Λeternus]]''' 6 Qershor 2009 12:30 (CEST)
 
Aeternus! Të lutem, hidhi një sy redaktimeve që i kam bërë në artikullin për [[Kosova|Kosovën]], si dhe bashkëngjitu në diskutimin që kam nisur këtu: [[Diskutim:Kosova#Ripunimi_i_artikullit]].--[[Përdoruesi:Getoar TX|Getoar TX]] 30 Qershor 2009 01:49 (CEST)
 
:Aeternus! E kam vënë re se kutitë e informacionit në Wikipedinë shqipe janë shumë të vjetëruara dhe të papërshtatshme për punë. Çka na e pamundëson neve prej ripunimit të shablloneve për kuti informacione (shtete, burrështetas, etj.) sikur në Wikipedinë anglisht? A ka mundësi të bëhet kjo?--[[Përdoruesi:Getoar TX|Getoar TX]] 6 Korrik 2009 22:15 (CEST)
 
::Po, edhe unë e kam vënë re këtë. Stampat që mua më kanë nevojitur i ka punuar [[Përdoruesi:Ko.S.ystem.OV@|Ko.S.ystem.OV@]], besoj se do t'i punojë edhe stampat që i kërkon ti. Përshëndetje. --'''[[User:Aeternus|Λeternus]]''' 6 Korrik 2009 23:30 (CEST)
 
Flm, Aeternus. Jam duke punuar në artikullin për [[Kosovë]]n. Hidhi një sy po pate kohë!--[[Përdoruesi:Getoar TX|Getoar TX]] 12 Korrik 2009 01:25 (CEST)
 
:Flm, Aeternus. Shpresoj se se shpejti do ta kompletojme dhe do ta shpallin artikull te persosur. Po ta kisha per emer timin, do te shpenzoja energji ne rrafshe tjera. Por e kam per te gjithe ata perdorues te internetin qe kur e shkruajne emrin "Kosova" ne google iu del artikulli i Wikipedise perpara--sidomos per nxenesit e shkollave fillore dhe te rinjte qe preferojne te lexojne shqip e jo anglisht.--[[Përdoruesi:Getoar TX|Getoar TX]] 13 Korrik 2009 22:45 (CEST)
 
== Invite to work on the SFK09 ==
 
Hello
We are working on creating a workgroup for wikimedia kosovo
http://sfk2009.ning.com/group/wikimediakosova
and have an event on august 29/30 in Prishtina.
We would like to invite you to come.
http://www.kosovasoftwarefreedom.org/index.php/sfk09/call-for-papers.html
 
Thanks,
 
mike
[[Përdoruesi:Mdupont|Mdupont]] 10 Korrik 2009 13:22 (CEST)
 
== Pershendetje ==
 
Jam ai pretendenti per administrator.
 
I kam lexua kushtet, por doja te te thoja qe kjo eshte llogaria ime e trete, pasi me te tjerat kam kontribuar, por me kane bllokuar ne wikipeida italiasht per shkak se mbrojta te drejtat e kosovareve dhe shkruajta dicka per milloshevicin qe nuk i pelqeu italianeve. Kurse ne wikipedia english me kane perjashtuar dy here, sepse korrigjoja vazhdimisht nje gabim qe kishin bere ato ne lidhje me shqiperine. Si per dorues te zgjuar, kembengulnin se kishin te drejte per dicka qe nuk e kishin as idene se per çfare bente fjale artikulli.
 
Keshtu qe kam eksperience me wikipedia, edhe pse llogaria ime e re ka pak qe eshte hapur.
Kam gati 2 vjet qe perdor wikipedian.
 
--[[Përdoruesi:Fiordy|Fiordy]] 7 Shtator 2009 18:14 (CEST)
 
:Fatkeqësisht, kontributet në Wikipediat e gjuhëve të tjera nuk llogariten këtu. Edhe unë kam pasur eksperiencë të ngjajshme si ti; por për tu bërë administrator, kam pasur nevojë të bëj 1000 redaktime në Wikipedian shqipe. --'''[[User:Aeternus|Λeternus]]''' 7 Shtator 2009 18:45 (CEST)
 
Pershendetje, serish kam probleme me infobox, kam modelin qe me keni dhene ju, copy+paste me ndryshimet perkatese, po nuk me del si duhet. A mund t'i hidhni nje sy, ju lutem?
http://sq.wikipedia.org/wiki/Kopshtari_i_Paepsh%C3%ABm
Ju faleminderit --[[Përdoruesi:Opjeshke|Opjeshke]] 24 Tetor 2009 23:18 (CEST)
 
:Unë ta kam dhënë modelin për muzikantë. Me sa e di unë, template për libra në Wikipedian shqip nuk ekziston. --'''[[User:Aeternus|Λeternus]]''' 25 Tetor 2009 17:38 (CET)
 
== Administrator ==
 
Përshëndetje.
Dua të të pyes se si mund të aplikojë për Administrator. Kam 900 faqje të redaktuara dhe unë gati redaktoj 50 faqe në ditë. E Rrespektojë gjuhën dhe jam vet letrarë.
Gjithsesi unë e di se duhet të kem 1000 faqje por pasi ti bëj si mund të alpikoj?
 
:Mendon si mund të aplikosh për administruese? Sipas [http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=P%C3%ABrdoruesi:Donikanuhiu&oldid=654851 biografisë tënde], dyshoj se je letrare (mirëpo nëse ja ke arritur të bëhesh në moshën 10 vjeçare atëherë përgëzime). Sidoqoftë, deri në këtë moment ke bërë vetëm [http://toolserver.org/~interiot/cgi-bin/count_edits?user=Donikanuhiu&dbname=sqwiki_p 759 redaktime] e jo 900, dhe sipas kontribimeve që ke bërë, mendoj se nuk e njeh Wikipedian mjaftueshëm. Me fjalë të tjera, duhet të kalosh më shumë kohë duke lexuar dhe kuptuar çka është Wikipedia. Përndyshe, veten mund ta propozosh për administruese [[Wikipedia:Administruesit|këtu]], mirëpo unë vetë do të votoj kundër, dhe jam jashtëzakonisht skeptik për mbështetjen e të tjerëve. Por, në qoftë se mundohesh të bësh atë që ta propozova më herët, atëherë mesiguri se do ta ndryshoj mendimin. Tung, dhe mos harro në të ardhmen ta lësh nënshkrimin pas komentit tënd. --'''[[User:Aeternus|Λeternus]]''' 23 Dhjetor 2009 12:22 (CET)
 
==Rreth votimit ==
 
Përshëndetje! Faleminderit për mbështetjen në artikullin [[Final Fantasy VIII]]. Ia kalofsh mirë! --[[Përdoruesi:Lagoon|Lagoon]] 14 Janar 2010 20:28 (CET)
 
== Dhimitër Mendelejev ==
 
Aeternus mud të shikosh pak këtë që kam gjetur.
Për kimistin e njohur rus ka 2 wiki të hapur ju si administrar mund të hiqni atë të parën sepse informacioni është më i cunguar dhe shumë njerëz mund të ngatërroheshin për këtë gjë.
Nuk dueht të ketë 2 wiki me emër Dhimitër Mendelejev bëhet fjalë për të njëjtin person.
 
http://sq.wikipedia.org/wiki/Dimit%C3%ABr_Mendelejev
http://sq.wikipedia.org/wiki/Dmitri_Mendelejev
 
Miqësisht Irvi Hyka
http://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Irvi_Hyka
 
:U bë. Sidoqoftë, privilegjet e administruesit nuk nevojiten për ta ridrejtuar një faqe në tjetrën (as unë nuk jam administrues më). Kalo mirë --'''[[User:Aeternus|Λeternus]]''' 18 Shkurt 2010 19:57 (CET)
 
== Vandalizëm ==
 
Ju duhet te justifikim Shqipe tim (unë isha edukuar keq në Jugosllavi e Titos). Obama ka lindur në Kenia, Kam lexuar se në një faqe interneti.--[[Përdoruesi:MyDelirium|MyDelirium]] 6 Mars 2010 03:18 (CET)
 
:Interneti ka gjithçka, dhe gjysma e informacioneve në internet janë gënjeshtra. --'''[[User:Aeternus|Λeternus]]''' 6 Mars 2010 13:06 (CET)
::(Përsëri ju lutem mi falni shqiptar të dobët, unë e di unë shkruaj keq) Ai ndoshta ka lindur në Kenia (Unë besoj se këto faqet e internetit, por unë nuk do të shtojë informacion të nenit jo më shumë). Megjithatë, unë besoj plotësisht amerikanët mund të zgjedhë këtë njeri. Kam vizituar Amerikën dy vjet më parë (me vajzën time) dhe unë pashë vetëm gjërat e neveritshme që ishin tepër të tmerrshme për të shkruar rreth. Për shembull, unë pashë (në qytetin e Miami) burra i zi (Zezak) ishin puthur dhe vallëzimi me gra të bardhë. Unë udhëtoi në veri Gjeorgji, Shtetet e Bashkuara Carolina, dhe unë më në fund përfundoi në një shtet të quajtur Virxhinia Perëndimore. Ajo ishte aq e tmerrshme: ka qenë njerëz pa dhëmbë, ata ishin me erë të keq, dhe injorant. Unë urrej amerikanët, ata janë po aq të keqe sa serbët.--[[Përdoruesi:MyDelirium|MyDelirium]] 7 Mars 2010 14:01 (CET)
 
:::Nuk e di pse ndien kaq neveri të madhe për zezakët mirëpo kjo nuk është puna ime. Secili nga ne kemi bindje personale, e di. Mirëpo ato duhet të mbesin anash kur e editojmë Wikipedian. Esenca e Wikipedias është neutraliteti. Në qoftë se ke ende për të shtuar, mund të shkruash në anglisht (në qoftë se të vjen më lehtë). --'''[[User:Aeternus|Λeternus]]''' 7 Mars 2010 21:06 (CET)
 
== Hajde te projekti anglisht ==
 
Mire je? Faleminderit per mikepritjen.
 
Si e ke nofken ne Wikipedian anglisht? Pashe qe ke shume kontribute ketu, a di te shkruash anglisht? Mund te vish e te na ndihmosh pak? Une jam kontribuesi shqiptar me me shume redaktime atje, shih pak faqen time [http://en.wikipedia.org/wiki/User:Sulmues ketu] Faleminderit edhe nje here per mikpritjen! --[[Përdoruesi:Sulmues|Sulmues]] 27 Mars 2010 04:31 (CET)
 
:[http://en.wikipedia.org/wiki/User:Aeternus user:Aeternus]. --'''[[User:Aeternus|Λeternus]]''' 27 Mars 2010 22:13 (CET)