Elio96

Joined 14 maj 2010
v
un-bllokuar
v (un-bllokuar)
{{un-bllokuar}}
<div style="font-family:Verdana;font-style:italic;color:#999999;text-align:center;">'''Sot''' është '''{{CURRENTDAYNAME}} {{CURRENTDAY}} {{CURRENTMONTHNAME}} {{CURRENTYEAR}}''' dhe '''[[Faqja kryesore|<span style="font-family:Verdana;font-style:italic;color:#5D478B;">Wikipedia </span>]][[Gjuha shqipe|<span style="font-family:Verdana;font-style:italic;color:#8B0000;">Shqipëtare</span>]]''' numëron <span style="font-size:large; color:505050;">{{NUMBEROFARTICLES}} </span> artikuj, <span style="font-size:large;color:#505050;"> {{REVISIONID}} </span>herë të përpunuar </span>
<span style="font-family:Verdana;font-style:italic;color:#00C5CD;"> dhe <span style="font-size:normal; color:#008B45;"> '''{{NUMBEROFUSERS}}''' </span> '''përdorues'''.</div>
<div style="float:right; width:97%; padding:10px; background: gray; -moz-border-radius:1em;:border:2px solid #000;" ; margin-left:4px; margin-right:4px;margin-bottom:4px; font-size:90%; font-style: italic;text-color:red; text-align:left">
<div style="float:right; width:94%; padding:10px; background: lightgreen;-moz-border-radius:1em; 4px dark blue; margin-left:4px; margin-right:4px;margin-bottom:4px; font-size:100%; font-style: italic;text-color:red; text-align:left">
----
----
<big>'''Prezantim'''</big>
{{User sq}}{{User en-3}}{{User it-2}}{{User AL}}{{User Wikipedian For|year=2010|month=05|day=14}}{{Fizika}}{{Udhëtimi në kohë}}{{Atesit}}{{1}}{{Vandal}}{{Regjistrimi}}
</big>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
----
----
 
*'''Emri i vërtetë''' - Elio Jahaj
*'''Vendlindja''' - [[Ballsh]], [[Shqipëria|Shqipëri]]
*'''Data e lindjes''' - 02/07/1996
*'''Profesioni''' - Nxënës
*'''[[Pasioni]]''' - [[Shkenca]]
*'''[[Hobi]]''' - [[Leximi]]
----
----
 
 
<div style="float:right; width:99%; padding:10px; background: white; -moz-border-radius:1em;: 4px solid blue; margin-left:4px; margin-right:4px;margin-bottom:4px; font-size:100%; font-style: italic; text-align:left"> [[Image:Qxz-ad39.png|center]]
<big>'''Artikujt që i kam krijuar unë'''</big>
*[http://toolserver.org/~vvv/sulutil.php?user=Elio96 Numri i redaktimeve në të gjitha projektet Wikipedia]
<div style="float:right; width:99%; padding:10px; background: lightblue; -moz-border-radius:1em;: 4px solid blue; margin-left:4px; margin-right:4px;margin-bottom:4px; font-size:100%; font-style: italic; text-align:left">
 
[[Becquerel]] - [[Radioaktivitet]] - [[Kulla Eiffel]] - [[Plotini]] - [[Marko Marin]] - [[0.999...]] - [[Zëri njerëzor]] - [[Zirkoniumi]] - [[Aparteidi]] - [[Ndotja e ajrit]] - [[Max Planck]] - [[Joachim Löw]] - [[Springfield]] - [[August Ferdinand Möbius]] - [[Sindroma Tourette]] - [[Enrico Fermi]] - [[Azoti i lëngshëm]] - [[Shah-Boksi]] - [[Fundi i botës]] - [[Astir Group Sh.A.]] - [[Tyrannosaurus]] - [[Jamestown‎]] - [[Genghis Khan]] - [[Lobotomia]] - [[Pol Pot‎]] - [[Parku Kombëtar i Lurës]] - [[Dhjetë pasionet e Romës së lashtë]] - [[Fenikasit]] - [[Jim Parsons]] - [[Balsha II]] - [[Leximi i mendjes]] -[[ 154 personat qe kane marre titullin "Hero i Popullit"]] - [[40 personalitetet që nuk prehen në Shqipëri]] - [[Mesjeta shqiptare sipas arkivave kroate‎]]
 
 
 
<div style="float:right; width:99%; padding:10px; background: orange; -moz-border-radius:1em;: 4px solid blue; margin-left:4px; margin-right:4px;margin-bottom:4px; font-size:100%; font-style: italic; text-align:left"><big>'''Stampat që i kam krijuar unë'''</big>
[[Stampa:Sëmundje]]