Ndryshimi mes inspektimeve të "Lufta e Vlorës"

157 bytes added ,  10 vjet më parë
ska përmbledhje të redaktimeve
(Shtojcave Foto)
'''Çeta e Salaris''' me Komandant Selam Musai
 
'''Kurveleshi'''- Kom. Riza Runa me tre çeta qe komandoheshin nga Cano Duka, Muslin Kaçupi dhe Shaqo Llapi ndersa Selam Muai me 5 luftetare nga Salaria u inkuadrua ne Forcat e kurveleshit
'''Kurveleshi'''- Kom. Riza Runa
'''[[Fterra]]''' Xhaferr Shehu me 48 vetë([[Xhafer Mato]], [[Jashar Mato]], Adem Lona, Xhevdet Braho, Mustafa Mehmeti, Ismail Bezhani, Tahsin Elezi, Asllan Brinja, Huso Zhupa, Esheref Mita, Nimet Mita, Shaqo Mita, Neirn Zani, Ago Dusha, Mato Dusha, Kamber Brinja e të tjere. Dhe në ndihmë të tyre Jahja Mato, Shefqet Shkurti, Dervish Shkurti, Ismail Haxhiu, Zilfo Malo, Kadri Gjoni, Xhafo Brinja, Mustehak Çallo, Xhemil Mehmeti, Avdul Mita etj.)
Anonymous user