Ndryshimi mes inspektimeve të "Targat e automjeteve të Kosovës"

ska përmbledhje të redaktimeve
[[Skeda:291-KS-036.jpg|thumb|targa të Kosovës]]
{{Pp}}
[[Skeda:License plate from FR Yugoslavia.jpg|thumb|170px|targa të Jugosllavisë,PZ = [[Prizren]]]]
{{Shkronja}}
[[Skeda:Illustration of vehicle plates of Republic of Kosovo.svg|thumb|grafika e tregues të ri]]
 
[[Skeda:291-KS-036.jpg|thumb]]
[[Skeda:License plate from FR Yugoslavia.jpg|thumb|170px|PZ = [[Prizren]]]]
[[Skeda:Illustration of vehicle plates of Republic of Kosovo.svg|thumb]]
Targë të Kosovës janë zakonisht të bardhë dhe të tregojnë me germa të zeza. Në krye dhe në fund është një linjë dritë blu, nuk ka lidhje të dalë në vitin e shkrimit të parë dritë blu. Kombinimi aktual përbëhet nga tre shifra, e ndjekur nga një vizë ndarëse të Kosovës dhe letter KS for. Pas një dash të mëtejshëm ndjekur përsëri nga tre shifra. Nga kombinimi i ndonjë përfundim të tjera mund të për origjinën e saktë të automjetit mund të nxirren. Ndonjëherë shenjat për të penguar jozyrtare blu me flamurin e Kosovës janë shtuar.
automjete Policia ka targa me shkronja të kuqe. Forcat e sigurisë në Kosovë kanë targa të veçanta duke letters KSF. Për makinat bujqësore në sfond është i gjelbër, bardhë germë.
Anonymous user