Hape menynë kryesore

Changes

No change in size, 9 vjet më parë
 
{{-}}
 
== Per me shume shiko ==
http://masacusets.blogspot.com/2010/08/massachusetts.html
 
== Gjeografia ==
Eshte ne verilindje te Shteteve te Bashkuara te Amerikes dhe eshte i rrethuar nga: Rhode Island, Connecticut, New York, Vermont dhe New Hampshire. Popullsia eshte rreth 6.4 milion banore dhe kryeqyteti eshte Boston. Siperfaqja eshte 27,336 km katrore. Popullsia e Boston-it eshte 4.4 milion banore. 25.7% e vendit eshte uje.
Anonymous user