Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:SC/Arkivi"

1.251 bytes added ,  11 vjet më parë
No edit summary
Duhet të rrogulohet struktura standarde. --[[Përdoruesi:Rissa|Rissa]] 8 Gusht 2010 17:02 (CEST)
*Përmirësimi {{mes|ube}}
{{dmb|2}}
 
 
== [[....ešte váham]] ==
{{dmb|1|man|ngjyra=#E5FFCF|rezultati= U përmirsua --[[Përdoruesi:Liridon|'''''Liridon''''']] 22 Gusht 2010 19:03 (CEST)}}
<s>Pa referenca, Pa lidhje interwiki, Nuk ka përmbajtje të mjaftueshme</s>--[[Përdoruesi:Liridon|'''''Liridon''''']] 7 Gusht 2010 16:55 (CEST)
::Tani ky artikull nuk është i një cilësie të dobët ose i pa plotësuar nëse e shohim kategorinë e tij si dhe gjuha nga e cila është ky artikull.Burimi u plotësua, Ndërsa sa i përket lidhjeve interwiki, ky është artikull të cilin wikipediat tjera nuk e kanë.Nëse keni ndonjë gjë për të shtuar, shtojeni atë.
{{dmb|2}}
 
== [[Bastri Bajrami]] ==
{{dmb|1|man|ngjyra=#E5FFCF|rezultati= U përmirsua --[[Përdoruesi:Liridon|'''''Liridon''''']] 23 Gusht 2010 10:38 (CEST)}}
<s>Pa referenca, Pa kategori, Pa lidhje interwiki, Nuk ka strukture te mire</s>, Nuk ka përmbajtje të mjaftueshme.--[[Përdoruesi:Liridon|'''''Liridon''''']] 7 Gusht 2010 17:04 (CEST)
::Burimi, kategiria dhe struktura u rregulluan. Tani ky artikull nuk është i një cilësie të dobët.
Ndërsa sa i përket lidhjeve interwiki, ky është artikull të cilin wikipediat tjera nuk e kanë.
Nëse keni ndonjë gjë për të shtuar, shtojeni atë.
{{dmb|2}}