Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Projekti Matematikë"

ska përmbledhje të redaktimeve
v
[[category:Wikipedia:Projekte|Matematikë]]
'''''[[Projekti]] [[Matematikë]]''' ëshë pjesë e Wikipedias që ka për qëllim kordiniminkoordinimin e artikujve që i takojnë kësaj teme, si dhe seleksionimin e degëve të Matematikës sipas seleksionmitkriterit shkencor të tyre. Për të ardhur deri tek ky qëllim në këtë fletë do të gjeni udhëzime, lidhje referuese, burimburime të dhënash, burimateriale materialishtesë etj.''
 
----