Hape menynë kryesore

Changes

{{msg:cung}}
Një mënyrë tjetër e thjeshtë është të shtypësh '''[[Speciale:Whatlinkshere/Wikipedia:Gjej ose rregullo një cung|Lidhjet këtu]]'''. Kjo do të të tregojë një listë e të gjithë artikujve të cilët kanë vendosur [[Wikipedia:Tekste gati|tekstin gati]] për cungjet.
N.q.s. krijon një artikull cung, vendos këtë tekst gati për të enkujaruar përdoruesit e tjerë për ta rregulluar duke shtypur '''<nowiki>{{msg:cung}}</nowiki>''' që printon:
: <small>{{msgnw:cung}}</small>
<nowiki>''Ky artikull është një faqe [[Wikipedia:Artikulli cung perfekt|cung]]. Mund të ndihmosh Wikipedian duke e [[Wikipedia:Gjej ose rregullo një cung|rregulluar]].''</nowiki>
==Shiko dhe==
3.352

edits