Ndryshimi mes inspektimeve të "Nafta"

4 bytes added ,  10 vjet më parë
 
=== Gazi natyror ===
Është formuar me shpëbërjen e mbetjeve organike të bimëve dhe të shtzëve të cialt u depozituan në fund të deteve dhe u mbulkuan me shtresa të limitlimituara. Gazi natyror gjindet në afërsi të burimeve të anftës, përbërist kryesorë të gazit janë metani, etani, propane dhe butani.
 
== Burim i të dhënave ==
Anonymous user