Ndryshimi mes inspektimeve të "Nafta"

No change in size ,  9 vjet më parë
 
=== Gazi natyror ===
Është formuar me shpëbërjen e mbetjeve organike të bimëve dhe të shtzëve të cialt u depozituan në fund të deteve dhe u mbulkuan me shtresa të limituara. Gazi natyror gjindet në afërsi të burimeve të anftësnaftës, përbërist kryesorë të gazit janë metani, etani, propane dhe butani.
 
== Burim i të dhënave ==
Anonymous user