Ndryshimi mes inspektimeve të "Komanda e Mbështetjes Logjistike"

ska përmbledhje të redaktimeve
1998 zhvillohet sfilata e parë ushtarake e Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë, me Stilist z. Bujar Kardashi, vendosen për herë të parë emblemat, shënjat dhe dekoracionet në uniformën e FA. flamujt e forcave.
 
2003 Dizenjohet kamuflazhi Shqiptarë nga Stilisti Bujar Kardashi bërë në përshtatje me ngjyrat e terrenit kombëtar.
 
2003 Stilisti Bujar Kardashi realizojë sfilatën më të madhe ushtarake të Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë, realizojë të gjitha uniformat për cdo forcë, për çdo rang, të gjitha sistemet e gradave, shënat, simbolet, dekoracjonet etj.
 
Bujar Kardashi në vitin 2006 ka Stilizuar uniformën Postës Shqiptare dhe aksesorët e sajë. Të miratuara me vendim të operatorit publik të Postave të Republikës së Shqipërisë “Albapost" sh.a. dhe Ministrisë së Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit.
 
1978-1979 z.Bujar Kardashi rekrutohet dhe shërben 6 muaj në artilerin kundërajrore. Dhe 6 muaj gjometër fortifikimesh artilerie.
1984 z.Bujar Kardashi kualifikohet si oficer këmbësorie, dhe titullohet oficer, me notën “Shum Mirë” titulli i kualifikimit: “U kualifikua për funksjonin komandant i bataljonit të këmbësorisë”.
Anonymous user