Dallime mes rishikimeve të "Diskutim:Ish Republika Jugosllave e Maqedonisë (IRJM)"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Emri i Maqedonasve)
 
Tung. Kjo është një enciklopedi faktash dhe duhet të dhënat të jenë të sakta dhe neutrale. Në këtë artikull ju keni bërë një gabim. Shpresoj që nuk është tendenciozisht dhe në emrin e propagandeve greke. Sipas të dhënat zyrtare per regjistrimin e vitit 2002 në Maqedoni nuk jetojnë (64,18 %) Sllavë por Maqedonas. Në të gjithë dokumentat dhe tekstët zyrtare, Maqedonasit nuk i thërrasin Sqiptarët ''Шиптари (Shiptari)'' por Albanci. Shpresoj qe do ta ndryshoni ky ëmër ofendues për popullin Maqedonas. Në ëmrin e vërtetës dhe miqësisë midis popullit Maqedonas dhe atij Shqiptar. Në Maqedoni, zyrtarisht nuk eksiston një popull me një emër "Sllavë". --[[Përdoruesi:Amacos|Amacos]] 7 Qershor 2006 11:13 (UTC)
 
:Enciklopedia Encarta përdoron emërat 'Macedonian Slavs' dhe 'Former Yugoslav Republic of Macedonia' [http://encarta.msn.com/encyclopedia_761555941/Macedonia.html]. Cili është problemi? --[[Përdoruesi:Telex|Telex]] 6 Gusht 2006 15:33 (UTC)
209

edits