Ndryshimi mes inspektimeve të "Komanda e Mbështetjes Logjistike"

ska përmbledhje të redaktimeve
'''Komanda e Mbështetjes Logjistike''' është një nga pesë hallkat përberësë të [[Forcat e Armatosura të Republikës së Shqipërisë|Forcave të Armatosura së Shqipërisë]]. Krahasuar me forcat e tjera, KML është një institucion i relativisht i ri, i krijuar më [[7 dhjetor]] [[2000]] si një strukture mbështetëse për katër forcat e tjera. KML[[Skeda:Polifoto2.png|thumb|Certifikate ka nën vartësi të saj, pesë reparte autonome; Brigada e Furnizimin, Brigada e Transportit, Baza e Mirëmbajtjes së logjistikës, Laboratori Qendror i Forcave të Armatosura dhe Shkolla e Trupës.Certifikate]]
[[Skeda:Polifoto2.png|thumb|Certifikate Certifikate]]
 
Uniformat ushtarake Shqiptare
Anonymous user