Ndryshimi mes inspektimeve të "Komanda e Mbështetjes Logjistike"

ska përmbledhje të redaktimeve
 
Nga viti 1910 deri në 1991 ka pasur regullime të pjesshme dhe ndikime të huaja në uniformat ushtarake.
 
 
Në vitin 1991 filluan përpjekje serjoze për përmirësime në këtë fushë,
1984 Komandojë brigadën në stërvitjen më të madhe të kompletuar me rezervistë, mbështetur nga ajri, toka dhe deti për, rimarjen e ajroportit të Rrinasit nga “desanti ajror”.
Ai ka vepra e punime të ekspozuara në muzeun kombëtar në muzeun kulturës materjale kombëtare si dhe Qindra vepra të shpërndara në tërë botën.
 
==Historiku i KML'së==
 
 
 
{{cung}}
 
[[Category:Sigurime shtetërore (Shqipëri)]]
 
[[en:Albanian Support Command]]
[[pt:Comando de Apoio da Albânia]]
Anonymous user