Ndryshimi mes inspektimeve të "Ballshi"

10 bytes added ,  9 vjet më parë
== Demografia ==
== Ekonomia ==
[[Skeda:Logo-astir.gif|thumb|Logo Astir Group Sh.A.]]
 
EkenomiaEkonomia ballshiote mbeshtetetmbështetet tek rafineria e përpunimit të naftës ose ndryshe Kombinati i Përpunimit të Thellë të naftës, shkurt K.P.Th.N.. Rafineria ka punësuar një pjesë të konsiderueshme te qytetit te Ballshit dhe njëkohesishtnjëkohësisht shkakton një ndotje të madhe mjedisore. Sipas një studimi kjo rafineri shkurton jetën e punëtorëve, por edhe banorëve me dy deri në katër vjet. Pas ketijkëtij studim ka dalë në pah nga një sondazh i kryer nga bashkia se qytetarët do të zgjidhnin me pak jetë sesa mbylljen e rafinerisë.
 
[[Skeda:Logo-astir.gif|thumb|Logo Astir Group Sh.A.]]
 
Ekenomia ballshiote mbeshtetet tek rafineria e përpunimit të naftës ose ndryshe Kombinati i Përpunimit të Thellë të naftës,shkurt K.P.Th.N..Rafineria ka punësuar një pjesë të konsiderueshme te qytetit te Ballshit dhe njëkohesisht shkakton një ndotje të madhe mjedisore.Sipas një studimi kjo rafineri shkurton jetën e punëtorëve,por edhe banorëve me dy deri në katër vjet.Pas ketij studim ka dalë në pah nga një sondazh i kryer nga bashkia se qytetarët do të zgjidhnin me pak jetë sesa mbylljen e rafinerisë.
== Kultura ==