Ndryshimi mes inspektimeve të "Marrëveshja e Ohrit"

v (Robot: Changing Category:Histori:Dokumente)
 
1. Mbështetja ndërkombëtare<br>
1. 1. Palët i bëjnë thirrje bashkësisë ndërkombëtare që të lehtësojë, që të mbikqyrë dhe të ndihmoj implementimin e dispozitave të marrëveshjes kornizë dhe të anekseve të saj dhe kërkojnë që përpjekjet e tilla të koordinohen nga BE-ja, në bashkëpunim me Këshillim për Stabilizim dhe Asocim.<br>
2. Regjistrimi dhe zgjedhjet<br>
3. 1. Palët konfirmojnë kërkesën për mbikqyrje ndërkombëtare nga Këshilli Evropian dhe Komisioni<br> Evropian të regjistrimit që duhet të mbahet në tetor të vitit 2001.<br>
Anonymous user