Ndryshimi mes inspektimeve të "Din Martin"

2.907 bytes added ,  10 vjet më parë
Faqe e re: Din Martin ishte i lindur me emrin Dino Kroçeti dhe ishte me origjinë italiane.Ishte aktor filmi dhe këngëtar i madh.Në fillim aktronte role komike me partnerin e tij të njohur Xher...
(Faqe e re: Din Martin ishte i lindur me emrin Dino Kroçeti dhe ishte me origjinë italiane.Ishte aktor filmi dhe këngëtar i madh.Në fillim aktronte role komike me partnerin e tij të njohur Xher...)
(Pa ndryshime)