Dallime mes rishikimeve të "Immagine & poesia"

ska përmbledhje të redaktimeve
File:Immagine & Poesia on Yoko Ono’s Wish Tree, MoMA 1.jpg| Kontributi i anëtarëve të PAMJET DHE POEZIA për “Drurin e dëshirave” të Yoko Ono-s në MoMA
File:Immagine & Poesia on Yoko Ono’s Wish Tree, MoMa 2.jpg| PAMJET DHE POEZIA për “Drurin e dëshirave” të Yoko Ono-s në MoMA
File:Immagine IMMAGINE& Poesia on Yoko Ono’sPOESIA Wish Tree, MoMa 3.jpgJPG| Poemat dhe kartat e pikturuara nga anëtarët e PAMJET DHE POEZIA për “Drurin e dëshirave” të Yoko Ono-s në MoMA (N.Y.) dhe Hirshhorn Museum ([[Washington]])
File:Nespolo urbano.JPG| Piktura e [[Ugo Nespolo]]-s ''Urbano'' është përgjigje e ndaj poemës së [[Lawrence Ferlinghetti]]-t ''Instruksionet për piktorët dhe poetët''
File:The Paper Crane.jpg| Vinçi i letrës, pikturuar nga Misako Chida ([[Japoni]]) është përgjigje ndaj poemës Kalendari të Sally Crabtree
9

edits