Dallime mes rishikimeve të "Gjeografia e Burkina Fasosë"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
v
 
 
Si pasurit natyrore të Algjerisë sipas CIA-Factboock llogariten të jenë: [[Mangani]] ''(Mn)'', [[Guri gëlqerorë]], [[Mermeri]], rezerva të vogla [[Ari]] ''(Au)'', [[Antimoni]] ''(Sb)'', [[Bakri]] ''(Cu)'', [[Nikeli]] ''(Ni)'', [[Boksiti]], [[Plumbi]] ''(Pb)'', [[Fosfati|Fosfate]], [[Zinku]] ''(Zn)'' dhe [[Argjendi]] ''(Ar)'',. Si tokë e punueshme llogaritet të jetë diku 14.43% e sipërfaqes së vendit.
 
{{gjeo-cung}}