Ndryshimi mes inspektimeve të "Adrian Morina"

2.396 bytes removed ,  10 vjet më parë
Faqja u zëvendësua me '{{joref|28 Qershor 2008}}'
(Faqja u zëvendësua me '{{joref|28 Qershor 2008}}')
{{joref|28 Qershor 2008}}
 
'''Adrian Morina''' lindi më [[22 shkurt]] të vitit [[1981]] në Prizren, është aktor shqiptar. Diplomoi në fakultetin e arteve, DAD, aktrim, klasa e prof. [[Faruk Begolli]]t, në [[mars]] të vitit [[2004]].
 
 
== Shfaqjet profesionale ==
 
*"peer gynt" Teatri KOMBETAR i Kosoves- Teatri Shqiptare i Shkupit- Ministria e Kultures se Shqiperise/Slobodan Unkovski 2010
*"norway today" Teatri KOMBETAR Tirane - Teatri KOMBETAR Prishtine / Zana Hoxha Krasniqi 2009
*"mashtruesit" Teatri KOMBETAR / Clement Peretjatko 2009
*“[[togeri i Inishmorit]]” Teatri Profesionist Prizren / Ilir Bokshi 2008
*“luftrat Iliro Romake” teatri ODA / Florent Mehmeti 2008
*“im at donte Adolfin” Teatri Profesionist Prizren / Agim Sopi 2007
*“qyteti po rritet” teatri ODA / Florent Mehmeti 2007
*"roberto xuko" Teatri KOMBETAR / Vladimir Milqin 2005
*"tre gjermanet e trashe" teatri ODA / Staf Realizuesi 2004
*"mesimi i ndaluar" ass. regjie teatri DODONA 2004
*"çelesi" teatri ODA / Artur Tahiraj 2004
*"endrra e nje nate vere" Gërmi / Elamze Nura 2003
*"kabare shqiptare" teatri DODONA / Artur Tahiraj 2003
*"t’lumte ne per kete liri" teatri DODONA / Faruk Begolli, Jeton Ahmetaj 2002
*"jam talent se ....5" teatri DODONA / Faruk Begolli 2002
*"pallati i endrrave" teatri KOMBETAR / Altin Basha 2002
*"n,dore e ka deputeti" teatri DODONA / Armond Morina, Faruk Begolli 2001
*"kjo eshte normle" (teater fizik) teatri DODONA / Agnes Nokshiqi 2001
*"ti vetem ti" teatri DODONA / Faruk Begolli 2000
 
== Film dhe TV ==
 
*"SPITALIKS" TV serial / 2009 / KTV
*“Çyrri” film i shkurter / Lirak Celaj 2007
*"Tre Gjermanët e Trashë" TV serial 2005-2007
*"Sesami Street (Rruga Sezami)" sinkronizimi ne shqip ne RTK / Ilir Bokshi 2004-2005
*"Kam Pas Një Titull Më Të Mirë Por e Kam Harruar" film i gjate / Arben I. Kastrati 2005
*"Do You Have Any Idea" njëminuteëh / Adrian Morina 2005
*"[[Antigona]]" film i shkurter / [[Burim Mustafa]] 2006
*"Spo Dihet Ma..." film i shkurter / Bekim Sele 2004
*"Vulë Fati" film i shkurter / Besnik Zogaj 2004
*"Tezga Alternative" komedi televizive / Ilir Gjocaj, Artur Tahiraj, Visar Krusha 2002
*"Aksioni Dhe Reaksioni" film i shkurter / Alban Gashi 2001
*"Jeta e Një Toke" TV seria / Artur Tahiraj 2001
*"Etyd" film i shkurter / Artur Tahiraj 2000
 
[[Kategoria:Biografi shqiptarësh]]
[[category:aktorë shqiptarë]]
[[category:lindje 1981]]
Anonymous user