Dallime mes rishikimeve të "Jodi"

105 bytes added ,  10 vjet më parë
Jodi eshte I vetmi halogjen, i cili kalon me nxehje nga gjendja e ngurte ne gaz, pa kaluar ne gjendje te lenget (pra kalon ne procesin e sublimimit).
Nuk gjendet I lire ne natyre dhe eshte nuk eshte mjaft I perhapur e siperfaqen e Tokes, por mjaft i perqendruar ne ujerat e deteve dhe ne trupin e gallesave.
jodi eshte nje element kimike i cili eshte shume i rendesishem per njeriun dhe pa te njeriu do te vdiste
 
== Përdorimi ==
Anonymous user