Ndryshimi mes inspektimeve të "Kim Mehmeti"

457 bytes removed ,  10 vjet më parë
 
Veprat e Kim Mehmetit janë përkthyer në gjuhën gjermane, franceze, bullgare, turke, kroate dhe në gjuhë tjera
 
== Tituj të veprave ==
*“Pluhuri që mbinë” - përmbledhje tregimesh
*“Dënesje” - përmbledhje tregimesh
*"Bolero" - përmbledhje tregimesh
*"Fati" - përmbledhje tregimesh
*"Fati i Fatushës" - përmbledhje tregimesh
*“Lulehëna” - përmbledhje tregimesh
*"Fshati pa varreza" - përmbledhje tregimesh
*"Shtatë net dënesje" - roman
*"Fshati i fëmijëve të mallkuar" - roman
*“Atje dhe dikur” - roman
*“Ritet e Nishanes” - roman
 
== Lidhje të jashtme ==
Anonymous user