Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Çfarë është një artikull?"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
v
{{Ky artikull|Ky artikull jui informonkushtohet shkurinformimit d.m.th eshkurt temitmbi artikujt në Wikipedia për më teprtepër shiko [[Wikipedia:Projekti Artikulli|Projektin Artikulli]]}}
 
{{Ndihmë}}
[[Wikipedia:Kuvendi|kuvend]]
 
[[Category:Wikipedia|Artikuj]]
 
 
 
<!--Kategorizim dhe ndëruiki-->
[[Category:Wikipedia|Artikuj]]