Ndryshimi mes inspektimeve të "Targat e automjeteve të Kosovës"

 
== Disponueshmëria ==
Targa të Kosovës kanë qenë të vlefshme vetëm në Kosovë, janë njohur edhenjohura në Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi. Tani Targat e reja të Republikës së Kosovës, do të jenë të njohura në mbarë botën, sepse Ministria e Brendshme e Republikës së Kosovës, ka dërguar në çdo shtet të botës nga një letër, me të cilën i njofton të gjitha kompetencat e atyre shteteve për ndryshimin e ri në targat e Republikës së Kosovës.
 
== Simboli ==
Anonymous user