Ndryshimi mes inspektimeve të "Targat e automjeteve të Kosovës"

 
== Simboli ==
Në tabelën e cila gjendet në anën e majtë, tregohen inicialet e targave të automjeteve të cilat janë përdoruar nga pushteti Jugosllav në Kosovë, pastaj edhe nga popullata Serbe në territore të caktuara të Republikës së Kosovës si p.sh. në Graçanicë, në MItrovicë, Leposaviç etj. Ndërsa në anën e djathtë janë shfaqur inicialet e reja të targave të Republikës së Kosovës.
Tabela e majtë tregon inicialet e sistemit jugosllav dhe serb, të përdorura në territorin e Kosovës. Në tryezë të drejtë janë të provincës të ri të kodeve numerike.
 
<div style="float:left;text-align:left;padding-right:5px">
Anonymous user