Ndryshimi mes inspektimeve të "Targat e automjeteve të Kosovës"

 
== Disponueshmëria ==
Targa të Kosovës kanë qenë të vlefshme vetëm në [[Kosovë]], janë të njohura në [[Shqipëri]], [[Maqedoni]] dhe [[Mal të Zi]]. Tani Targat e reja të [[Republikës së Kosovës,]] tanimë do të jenë ndërkombëtare. Në anën e majtënjohuratargave është mbarënjë botënshirit blu, sepseme Ministriatre eshkronja Brendshmembi e RepublikësRKS që d.m.th [[Republika e Kosovës,]] kapastaj dërguarjanë dy çdonumra shtetqë paraqesin komunën mëbotësmadhe nga njëatë letërregjion, mepastaj është cilënemblema ie njofton[[Republikës gjithaKosovës]] kompetencatvazhdon eme atyretre shtetevenumra për ndryshimintjerë edhe rikrejttargatfund epërfundon Republikësme dy Kosovësshkronja.
 
== Simboli ==
Anonymous user