Ndryshimi mes inspektimeve të "Targat e automjeteve të Kosovës"

 
== Disponueshmëria ==
Targa të Kosovës kanë qenë të vlefshme vetëm në [[Kosovë]], janë të njohura në [[Shqipëri]], [[Maqedoni]] dhe [[Mal të Zi]]. Targat e reja të [[Republikës së Kosovës]] tanimë do të jenë ndërkombëtare. Në anën e majtë të targave është një shirit blu, me tre shkronja mbi të RKS që d.m.th [[Republika e Kosovës]] pastaj janë dy numra që paraqesin komunën më të madhe në atë regjion, pastaj është emblema e [[Republikës së Kosovës]] vazhdon me tre numra të tjerë dhe krejt në fund përfundon me dy shkronja.
 
== Simboli ==
Anonymous user