Dallime mes rishikimeve të "Epilepsitë dhe Konvulsionet në moshën fëminore"

Faqe e re: Krizat konvulsive apo konvulsioni është një ndryshim paroksizmal dhe i kufizuar në kohë i aktivitetit dhe/ose sjelljes motore, që vjen prej aktivitetit elektrik anormal në tru. Kri...
(Faqe e re: Krizat konvulsive apo konvulsioni është një ndryshim paroksizmal dhe i kufizuar në kohë i aktivitetit dhe/ose sjelljes motore, që vjen prej aktivitetit elektrik anormal në tru. Kri...)
(Pa ndryshime)