Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Çfarë është një artikull?"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
{{Ndihmë}}
==Artikull në Wikipedia==
është teksiti i shënuar me përmbajtje enciklopedike. Në këtë tekstë është shkruar për ndonjë gjë (fjalë, sendë, dukuri, veprim, etj.) që shqipfolësit gjatë bisedave i përmendin. Artikulli mund të ketë seksionet. Përderisa korigjimi i përmbajtjes së artikullit mund të bëhet drejtëpërdrejtë, emri i artikullit duhet të zhvendoset, përndryshe lidhja me përmbajtjen e artikullit do të këputet dhe më këtë shkaktohen ç´rregullime.